mynewspapers.net

Fungerar Fruity Loops på 64-bitarssystem?

Fungerar Fruity Loops på 64-bitarssystem?


Fruity Loops är ett populärt och flexibelt program för användning i ljudredigering. Det är allmänt används för att skapa beats och instrumentala låtar för dance och hip-hop musik, delvis på grund av hur lätt med dess sequencer. Fruity Loops är ännu inte optimerad för 64-bitars system. Dock borde inte du stöter på problem med det på 64-bitars system.

Fruity Loops drift

Fruity Loops är kan köras på både 32 - och 64-bitars system. Det finns ingen version av fruktig loopar som körs enbart på 64-bitars system. samma version av Fruity Loops körs på båda. Detta beror på att Fruity Loops är programmerad med Delphi programmeringsspråk.

Delphi

Delphi saknar förmåga att kompilera program i 64-bitarsläge. En Delphi 64-bitars kompilator är under utveckling, från och med juli 2011, men har försenats flera gånger. En gång Delphi är fullt kapabel att kompilera 64-bitars kommersiella program, sedan Fruity Loops kan släppas med exklusiva 64-bitarsversioner. Det finns dock ingen kan säga hur lång tid det tar efter Delphi's 64-bitars kompilator släpps i officiell ställning.

32-bitars och 64-bitars

Generellt finns det några hinder för ett 32-bitars program körs på en 64-bitars system. Vissa 32-bitars drivrutiner kan orsaka problem när den körs på 64-bitars system. Dock är de viktigaste drivkrafterna att överväga när du kör Fruity Loops drivrutiner för datorns ljud system, som är oberoende av Fruity Loops. Fruktig loopar kan därför köras på en 64-bitars system utan för mycket komplikation. I själva verket eftersom en 64-bitars system kan allokera mer RAM processor aktiviteter, kan du se förbättrat utförande av Fruity Loops på en 64-bitars system.

64-bitars Plug-ins

Fruity Loops nyligen integrerat stöd för 64-bitars plug-ins i dess grundläggande mjukvaruplattform. Eftersom plugin separat utvecklade bitar av programvara, påverkas dessa inte av Delphi compiler begränsningar. Detta stöd för 64-bitars plugin visar en rörelse mot full 64-bitars optimering på frigivning av en Delphi 64-bitars kompilator. Om du försöker använda 64-bitars plug-ins på en 32-bitars system, dock kommer du sannolikt få problem.