mynewspapers.net

Frukt & mjölk Diet

Frukt & mjölk Diet


Den frukt och mjölk dieten är en detox-stil diet, för att rena kroppen från ansamling av toxiner. Medan WebMD förklarar att detoxing kroppen har inte visat sig bli av föroreningar, eftersom kroppen är utformad för att ta bort gifter naturligt genom organ som levern och kolon, de som använder frukt och mjölk diet lyckas i att ta bort överflödigt avfall i tarmarna och att ge deras kroppar en paus efter en period av dålig ätande.

Ingredienser

Till att börja dieten, kontrollera att du har massor av helt ekologisk mjölk och frukter som päron, druvor, grapefrukt, ananas, äpplen, apelsiner, melon och persikor. Harry Benjamin, nd, förklarar att bananer inte är tillåtna på diet, och ingen frukt bör stuvad eller torkade. Eftersom kosten är rent frukt och mjölk, är äta grönsaker, spannmål och protein inte tillåtet för varaktigheten av specialkost.

Diet

Två dagars dieten kräver att du äter tre mål mat om dagen, består av färsk frukt som är tillåtet på speciell diet. Dagen före kosten, drick fyra koppar mjölk under dagen, för att se hur din mage instämmer. Den första dagen av kost, dricka ett glas ekologisk mjölk varannan timme, för en 12-timmars period. När du inte äter frukt eller dricka mjölk, att ha vatten med citron hjälper hålla dig hydrerad och din ämnesomsättning stimuleras.

Bryta kosten

När du har avslutat din frukt och mjölk diet, förbereda kroppen för nya livsmedel genom att införliva färska frukter och grönsaker i kosten var femte timme. Frukost bör omfatta fruktjuice och druvor, medan lunch kan bestå av en fräsch sallad med tomat, morot och olivolja med citron vinägrett. Äta en middag med ångad gröna bladgrönsaker och har en servering av katrinplommon att få mag-tarmkanalen stimuleras igen efter två dagars diet.