mynewspapers.net

Frukost i sängen gåva korg idéerEn frukost-i-säng gåva korg kan vara en minnesvärd gåva för nästan alla mottagare. Mer än bara mat för morgonen måltid, denna typ av gåva korg har speciella inslag som är utformade för att skapa en överdådig morgon händelse. Eftersom frukost ger den näringsmässiga grunden för resten av dagen, är det viktigt att ge hälsosamma måltidsalternativ. Lika viktigt är dock de andra objekt och de genomtänkta detaljer som går att förbereda presentkorg.

Facket

En attraktiv serveringsbricka är den perfekt behållaren för en frukost-i-säng presentkorg. En bricka är en kreativ alternativ till traditionella flätade korgen och den samordnar med frukost-i-säng temat. Det är också den perfekta storleken att bilda en bas för din gåva.

Livsmedel

Fyll din presentkorg med gourmémat som kommer att skapa en frukost fest. Säkerligen blir det för mycket att konsumera på en frukost, men som är en del av roligt med denna särskilda gåva, och matrester kan avnjutas vid ett annat tillfälle. Livsmedel för frukost-i-säng gåva korg skulle kunna omfatta skinka från landet, gammaldags blandning av pannkaka och våffla, riktig lönnsirap, små burkar av frukt bevarar, gammaldags honung, granola, italienska biscotti, konserverad frukt och frukost barer. Du kan även lägga till en dekadent gourmet choklad bar.

Drycker

Ingen frukost är komplett utan drycker. För denna särskilda gåva, skulle ett bra val vara en flaska juice med antioxidativa egenskaper, såsom granatäpple eller blåbär. Dessutom kan du inkludera en låda med engelsk frukost te och några high-end kaffebönor om mottagaren äger en kaffekvarn, eller kaffebönor och en kvarn om hon inte gör. Annars är ett utmärkt kaffe. En annan bra idé för en dryck är en bra varm choklad blandning.

Nonfood objekt

Förutom den serveringsbricka som nämnts tidigare, är andra förslag för nonfood artiklar en bok av korsord eller en tidning, ett belgiskt våffeljärn om våfflor är en del av planen, en tråd visp, bambu spatel, bunke med en hälla pip, kaffekvarn, två matchande muggar och servetter. Om möjligt, bör kassett, muggar och servetter samordnas, åtminstone när det gäller färg. Slutligen ska du ta ett kort att skriva ett meddelande.

Montering av presentkorg

Innehållet i din presentkorg bör ordnas konstnärligt på serveringsbricka i enlighet med vissa grundläggande principer. Välj först ett objekt att använda som en samlingspunkt. Denna post bör vara större, och eventuellt högre än något annat som du planerar att placera i facket. Till exempel, om du ger ett belgiskt våffeljärn eller en kaffekvarn, fungerar den större av dessa troligen bäst som kontaktpunkt. Placera din kontaktpunkt i centrum av facket, men mot ryggen. När det väl är på plats, ordna allt annat runt det på ett estetiskt tilltalande sätt. Du kan även ordna några träffar på varandra. Om du har matchande koppar, försök att placera dem på vardera sidan av din kontaktpunkt. När du är nöjd med ditt arrangemang, Linda hela gåvan i cellofan och sammanföra ändarna på toppen att säkra objekt. Knyt ändarna tillsammans med en stor rosett.