mynewspapers.net

Frotté hantverk

Frotté hantverk


Frotté är ett mjukt tyg som traditionellt används för att göra handdukar på grund av dess vatten absorberande egenskaper. Bli kreativ med hjälp av duken för att utforma nyckfull hantverk som presenterar, party favörer och dekorationer. Frotté används ofta för att skapa söta baby dusch gynnar. Du kan anpassade hantverk genom att välja frotté i en färg att samordna med en part eller inredning tema.

Frotté örngott

Frotté örngott är idealiska för att täcka stranden eller poolen kuddar och dynor. Tyget kommer att absorbera fukt, håller dig sval och fräsch. Du kan glida pulserande, handgjorda täcker över billig plast kuddar för ett dekorativt utseende. För att göra ett örngott, skär en stor frotté handduk enligt kuddens mått. Sy ihop tyget tillsammans med en sömnad maskin eller för hand.

Frotté pannband

Använda frotté för att skapa en bekväm och elegant pannband som du kan bära med casual kläder objekt. På grund av tyget är uppsugningsförmåga gör huvudbandet också idealisk gym bära. Helt enkelt klipp en remsa av frotté att passa runt huvudet och Lägg den med framsidan nedåt på en arbetsyta. Hem remsan råa kanter med en nål och tråd eller en symaskin för att skapa ett snyggt utseende. Anslut kanterna på huvudbandet med en bit av elastisk, så du kanna lätt glida den över huvudet.

Frotté godis gynnar

Frotté godis hantverk gör söta baby shower gynnar. För att göra godis-inspirerade hantverk, vik en baby tvättlapp tredjedelar längden att skapa en lång remsa. Rulla den frotté remsan Rulltårta-stil för att likna en bit av hårda, virvlade godis och Fäst änden med en liten säkerhetsnål. Wrap tvättlapp godis i bitar av tydliga cellofan och knyt ändarna med band bågar.

Frotté fruktglass mittpunkten

Designa en nyckfull baby dusch tabell mittpunkten med frotté tyg. Rulla en rosa, blått eller någon annan pastell-färgade baby tvättlapp och placera det i en sundae maträtt att likna glass eller sorbet. Topp disktrasa med fluffig vit bomull bollar som vispad grädde. Knyt ett rött band runt barnet napp och placera den ovanpå bomullen som ett körsbär. Avsluta craft genom att infoga en plastsked i sidan av skålen.