mynewspapers.net

Frisyrer & nedskärningar för tjockt KRULLIGT hår

Frisyrer & nedskärningar för tjockt KRULLIGT hår


Kvinnor som har tjocka, burrigt hår kan se det som en förbannelse istället för att hitta sätt att få fram den naturliga skönheten av denna särskilda hår textur. Om du använder rätt produkter, kan du tämja KRUSIGHET av ditt hår och fortfarande njuta av tjock, lyxig volym ger i många Frisörer och stilar.

Hästsvans

Hästsvans är bra för tjockt och frissigt hår eftersom det är en stil som håller håret tämjas, men inte alltför TAM. Om du slick håret tillbaka och säkra den med en hår resår, är framsidan av ditt hår mer polerad medan baksidan av ditt hår är vilda och fria. Om du upptäcker att du fortfarande har ett problem med ditt hår frizzing vid hårfästet, kan du använda vissa anti frizz serum för att tämja den, eller om du vill en Super-slick titt, släta lite hårgelé på den. Du kan också använda anti frizz grädde på ändarna av hästsvans om det ser för torr.

Bun

En bulle är ett utmärkt sätt att uppnå en mycket slank, polerad look när du har frissigt, tjockt hår. Bun är mycket lik hästsvans, men skillnaden är att du kan använda en bulle för att skapa inte bara en polerad look på framsidan, men en mycket elegant och klassiskt utseende i ryggen.

Hår ner med lagerDe med tjock, burrigt hår bör lager att balansera ut hårets volym på sidorna. En typisk, icke-lager bob är glatt på en kvinna med fint hår, men på en kvinna som har tjockt och frissigt hår, kan det skapa fruktade triangel-formen. Dock av skärande lager till bob snittet, tar detta bort några av huvuddelen från tjocka håret, att skapa en mer smidig, rundade, smickrande form som fungerar oavsett om håret frizzes eller inte. Detta också äpplen med andra frisyrer. En kvinna med tjocka, burrigt hår ser bra ut i ett shag med massor av lager. Shags fungerar bäst på tjockt hår eftersom de är kraftigt skiktad nedskärningar. Shags tenderar att göra även frizziest håret till vilda vågor och ger håret en form som inte är för tung och platt på toppen eller jätte på botten. Att lägga en liten bit av anti frizz serum till någon av dessa nedskärningar verkligen skapar en mer elegant utseende.