mynewspapers.net

Frisyrer med stripig lugg

Frisyrer med stripig lugg


Om du har en diamant-formade ansikte eller en kantig käken, kan stripig Frans balansera din funktioner vackert. Om du del din Frans på sidan eller använd dem för att accent en vinklad bob, Frans är ett bra sätt att ändra ditt utseende utan att förlora din längd. Med hjälp av några expert styling tips, kommer du vara väl insatt på frisyrer som har ljusa och luftiga fringe som smickrar ditt ansiktsform bäst.

Låg hästsvans och lugg

Lägg en klick volumizing mousse till rötterna i torrt hår. Borsta håret med en medelstor borste. Separata utkant från håret och klämmer med fingrar för att uppmuntra den stripig utseendet. Om du har en runda eller hjärtformade ansikte, en del håret på sidan att balansera dina funktioner. Samla hår vid basen av halsen för att skapa en låg hästsvans. Säkert hästsvans med ett litet band. Dimma frisyr med en medium-hold hårspray att slutföra utseende.

Rufsig vågor och lugg

Stripig lugg och naturligt vågigt lås dra uppmärksamheten från en skarpare haka, föreslår webbplatsen senaste-Hairstyles.com. För att skapa en rufsig look, bära stripig lugg och länge skiktad hår. Om du har naturligt vågigt hår, och en ärtstora droppe gelatinets lotion till fuktiga hår. Låt håret att luften torr. För rakt hår, skapa vågor med en 2-tums locktång. Skapa spiral lockar med 3-tums sektioner av hår. Kamma håret med fingrarna försiktigt att släppa lockar. Lägg en droppe av shine serum till vågor och fringe. Dimma håret med en medium-hold hårspray att avsluta utseendet.

Vinklade smällar och en CHINJONG

Lägga till gamla Hollywood-stil till ditt hår med en elegant CHINJONG och vinklade Frans. Spraya tre spruta med volumizing mousse i din handflata. Gälla schamponerade håret rötter moussen. Blås torrt hår på medelhög värme, samtidigt lyfta trådar försiktigt med en stor och rund borste borste. Borsta din Frans framåt för att skapa en stripig effekt. Samla håret i en hästsvans vid basen av halsen. Retas delarna nära basen av hästsvans volym. Forma håret till en stor CHINJONG form. Säkra den stora runda högen av hår på huvudet med hårspännen.