mynewspapers.net

Frisyrer med spikar

Frisyrer med spikar


Edgy. Trotsig. Ovanlig. Hemskt. Vacker. Trendigt. Beroende på ditt perspektiv, kan en spetsiga frisyr beskrivas i något av dessa sätt. Finns allt från mycket små spikar som observatör inte kan ens klassificera som en spetsiga frisyr till spikar förstärkt med vax som kan vara 10 inches tall. Män eller kvinnor med fint hår kan ha svårare att få spikar att bibehålla sin form, men lyckligtvis finns det massor av hårprodukter tillgängliga som kan hjälpa.

Kort spetsade frisyrer

Frisyrer med spikar


Både män och kvinnor kan bära kort spetsade stilar. Ofta bärs spikar bara på toppen av huvudet, medan sidorna klipps kort för män och i kort bob stil för kvinnor, med håret nära toppen av huvudet lager så att korta spikar kan bildas. Spikar görs helt enkelt genom att använda gel eller styling mousse och Använd händerna för att dra upp håret i slumpmässigt placerade korta spikar. Med kort spetsade stilar, kan du också bära ditt hår i mjukare stilar utan spikar genom att lämna ut gelen och torkning utan att bilda spikar. Om ditt hår är tillräckligt länge på sidorna, kan om två till tre inches, du skapa spikar hela huvudet och inte bara på toppen, som den kanadensiska sångaren Deryck Whilbey.

Klassiska spetsade stilar

Frisyrer med spikar


De mer edgy spetsade stilarna kräver ett fastare grepp, som vax eller en fast gel. De flesta klassiska spike stilar inkluderar Mohawk utseendet, med en rakad hårbotten på vardera sidan av en centrum spik eller med sidan håret inte mer än ½ inches lång. Spikar själva kan fläktade med en lång spike eller separeras i skilda spikar av valfri längd. Stora och tydliga spikar benämns ibland liberty spikar, som påminner om kronan på Frihetsgudinnan.

Punked spikar

Frisyrer med spikar


Vare sig lång eller kort, kan spikar förbättras med accent färger eller höjdpunkter som är antingen permanent eller tillfälligt färgade. Punked spike frisyrer har normalt längre spikar än klassiska stilar. Men något går med punk stilar och om du kan bilda spikar i någon form eller riktning, det är allt bra!