mynewspapers.net

Frisyrer med lugg för en lång eller runda ansikte

Frisyrer med lugg för en lång eller runda ansikte


Om du letar efter en ny frisyr med fransar, är formen på ditt ansikte ett bra ställe att börja. Fel typ av frisyr kan göra ansiktet ser alltför runt eller alltför länge, men formen på ditt hår kan också smickra formen på ditt ansikte och betona din bästa tillgångar. Frisyrer med lugg är mycket bra för smickrande din ansiktsform om du har en lång eller runda ansikte. Bangs kan göra en lång ansikte visas kortare och kan betona vackra ögon på ett runt ansikte.

Frisyrer för ett runt ansikte

Frisyrer med lugg för en lång eller runda ansikte


Personer med runda ansikten bör vara försiktiga med vilken sorts frisyr de plocka. Ett runt ansikte kan se ännu rundare med en frisyr som är störst på kindben. Frisyrer för runda ansikten bör i allmänhet göra ansiktet ser längre. Människor med runda ansikten bör vara noga med att inte få tjocka fransar klippts av rakt i pannan eftersom det kan göra ett runt ansikte ser kort.

Sidan sveps smällar för ett runt ansikte

Lugg som sopas åt sidan kan se bra ut på ett runt ansikte. Den mitten delen och diagonal linje av Frans över pannan kommer de betona ett runt ansikte och ge håret några rörelser. Kombinerat med en skiktad frisyr, sidan svepte fransar ser bra på någon med ett runt ansikte.

Skiktad lugg för ett runt ansikte

Lugg som skär i lager kan också vara bra för ett runt ansikte. Skiktad utkant bör lämna en del av pannan kikar ut och undvika hårda linjen av tjocka fransar skär rakt snitt över. Exponerad hud bryter upp den hårda linjen och hjälper förlänga ett runt ansikte.

Frisyrer för en lång ansikteFrisyrer för någon med en lång ansikte måste förkorta ansiktet. Eftersom formen ansikte redan längre än det är brett, bör frisyrer täcka eller ta bort vissa av längden på ansiktet. Lugg är bra för att förkorta en lång ansikte och ge visuell balans.

Rak lugg för en lång ansikte

Rakt skuren lugg är bra för långa ansikten av samma skäl som de inte är bäst för runda ansikten. Tjocka fransar klippts av rakt i pannan kommer att bryta upp längden på ansiktet och hjälpa förkorta den. Längden av marginella bör bero på där den bredaste delen av ansiktet faller. Bangs bör klippas strax över eller strax under den bredaste delen av pannan så att de inte göra ansiktet ser alltför omfattande eller göra formen av ansiktet verkar ojämn.

Bob med lugg för en lång ansikte

En bob frisyr kommer också smickra en lång i ansiktet eftersom det ger en illusion av bredd. Lägga till Frans i en bob frisyr, och du har en bra stil för en lång i ansiktet. En skiktad bob med skiktad Frans kan smickra en lång ansikte genom att lägga till visuella intresse och undvika svåra linjer och vinklar.