mynewspapers.net

Frisyrer med lugg Emo

Frisyrer med lugg Emo


Termen "Emo" beskriver en samtida modetrend bland ungdomar som omfattar extrema frisyrer, mörka make-up och alternativa kläder och hår färger. Ett varumärke som tecken på en Emo frisyr är att ha långa fransar svepte över pannan något döljande öga/s. Oavsett om ditt hår är lång eller kort eller du är man eller kvinna, kan du hitta många frisyrer med Emo Frans som passar din egen personliga stil.

Kort och smidig

Frisyrer med lugg Emo


En populär emo frisyr som är populär främst bland unga män--som skater pojkar och surfare--är en kort emo frisyr. Lite mer dämpad än andra emo frisyrer hår klipps i formen "skål" och kantas runt ansiktet. Toppen av håret hålls länge med marginella svepte över pannan. Sidorna och baksidan är endast något kortare--bara att nå nacke och örat loberna-- och kammade fram runt ansiktet.

Lång lugg med taggiga krona

En annan populär kort emo frisyr med lugg som bärs av pojkar och flickor är spikey skiktad skära. Håret klipps på kort och hackig vinklar över hela kronan, tillbaka och sidor med de längsta lager faller strax bortom den hals och öron. Använda en gel eller en mus att spike ut lager och skapa volym och textur. Den övre delen från kronan är vänster om 4 till 6 inches lång en sopas smidigt i sidled över pannan.

Lång lager med taggiga krona

Den taggiga crown utseendet kan också införlivas i emo frisyrer med fransar som är extrema längder. En signatur trend i emo hår design är att lägga till flera ojämnt lager. Lämna dina fransar långa och smidig framme med kort och taggiga lager examen till om käken nivå på sidorna och bara förbi kronan i ryggen. Låt en tunn avsnitt på nacken av hångla att växa förbi dina axlar för en extrem och edgy emo look.

Färger

Oavsett hur länge, kort, dämpad eller extrem din emo frisyr med lugg kanske, kan du på ett lämpligt sätt förbättra det med färg och lyfta fram idéer. För en traditionell surfer boy stil, prova en kort emo frisyr med subtila blond höjdpunkter. Kort taggiga emo skär ofta ser trendigt med stråk av onaturliga färger--som blå, lila, grönt eller rosa--fördelade spikar. Långa emo frisyrer är populärt slitna med peek-a-boo färg mönster som svart lager under blont hår eller vice vers.