mynewspapers.net

Frisyrer med hattar

Frisyrer med hattar


Hattar är populära modeaccessoarer ofta utnyttjas av kvinnor att klä upp sina normala stil. Hattar kommer i en mängd olika former och stilar. Populära hatt stilar inkluderar cowboyhatt, beret, fedora, tidningsbud cap och keps. Förutom dessa traditionella stilar, olika sommar- och vinteraktiviteter hattar dyka upp varje säsong. När du bär en hatt, är det viktigt att styla håret på lämpligt sätt. Lyckligtvis kan en mängd olika frisyrer ser lämpligt med en hatt.

Ner och naturliga

Många hattar kan bäras med hår vänster ner och naturliga. Denna stil fungerar med rak eller vågig hår. Helt enkelt låta håret faller naturligt på plats och säkra hatten på plats. Om frisyren inkluderar fringe, bör de nålas tillbaka från ditt ansikte. Om du har rakt hår, kan du välja att lägga till mjuka lockar eller vågor att klä upp din hatt frisyr. Kvinnor med extremt lockigt hår kommer sannolikt inte att kunna bära sitt hår naturligt med en hatt. I vissa fall har lockigt hår så mycket kroppen att den kommer krypa upp och runt kanten på hatten, att skapa en oattraktiv utseende. Dessutom bör en kvinna med rakt hår som faller precis under hakan ta extra insatser med sin hatt frisyr. När hatten placeras på håret, kan det orsaka hennes hår att se ut som en hjälm på huvudet. För att undvika detta, dra ditt hår tillbaka och stoppa in det bakom öronen innan du placerar mössan.

Hästsvans

Ponytails är en lätt hatt frisyr som gör hatten till tyngdpunkten i utseendet. Ponytails bärs med kepsar kan bäras högt och drog genom öppningen på baksidan av den gemensamma jordbrukspolitiken. Ponytails bärs med andra typer av hattar, som tidningsbud mössor, sommaren hattar eller vintern hattar, bör dock placeras vid basen av halsen, nedanför hatten. Denna ståndpunkt garanterar inte att hästsvans en oattraktiv bula under hatten. För en mer elegant utseende, kan hästsvans vara vridna i en rörig bulle eller elegant CHINJONG. Denna särskilda frisyr fungerar exceptionellt bra med en fancy hatt eller motorhuven.

Pigtails

För att lägga lite av lekfullhet till din stil, bär håret i flätor när du bär en hatt. I de flesta fall, är flätor reserverade för unga flickor. Men kan denna frisyr se ganska snygg i kombination med en kul eller flörtig hatt. Överväga den pigtail frisyren när du bär en keps, tidningsbud cap, cowboyhatt, vintermössa eller fedora. Placera den pigtails låga, bakom öronen på nacken av hångla. Pigtails kan antingen vara vänster rakt eller flätad.