mynewspapers.net

Frisyrer med blont på översta & röd på undersidan

Frisyrer med blont på översta & röd på undersidan


Frisyrer med blont på ovansidan och röda undersidan är ett trendigt sätt att göra en större sats, subtilt ändra ditt hår, eller något däremellan. Om röda är din naturliga hårfärg, kan du lägga till blond höjdpunkter på toppen för denna look. Om ditt hår är brunett eller blond, du kan ha den markerad, låg-belyst eller medium-belyst att skapa denna look.

Lång lager

En frisyr som maximerar den blonda och röda färgkontrasten är en som har lager. Lång lager låt håret under Visa, så kontrasten av röda och blonda är klart framgår. Det kan vara en subtil kontrast, som kola färgade höjdpunkter på topp och jordgubb-blont eller kopparfärgad höjdpunkter under. Kontrasten kunde också vara mycket distinkt med brandbil röd under och ljus blond på toppen. Du kan inkludera Frans i denna stil för ett uppdaterat utseende. Denna stil fungerar bäst med medellång till lång hår. Medellångt hår är från hakan till axlarna, medan långt hår är något under axelhöjd.

Bob

En bob som är alla en längd är ett spännande sätt att visa upp skillnaderna i hårfärg. Håret under är inte omedelbart märkbart men blir uppenbart med rörelse. Det röda håret kan kika ut från undersidan blondare portionr, men är inte lika självklart som vissa andra frisyrer. Denna frisyr kan fungera bra för proffs som vill ha en trendig stil men också vill se professionella på jobbet. Denna stil fungerar bra för en längre hår klippa en längd, från örat till nedanför axlarna. En modern ta på bob har längre hår i front och kortare i ryggen.

Updos

Updos skapa drama genom att markera skillnaden i den blonda och röda hårfärg. Du kan använda updos på valfri längd hår från kort till lång, och det finns obegränsad stilar. Populära updos är stökigt vändningar och bullar, classy chignons, lockigt rankor och flätat stilar. Göra kort och medellång hår till en funky updo curling bitar och fastlåsning dem upp slumpmässigt med hårspännen. Bär en updo med rött hår under och blont hår på topp är ett bra sätt att visa upp färgning, dramatiska eller subtila.