mynewspapers.net

Frisyrer för vågigt fina & halta hår

Frisyrer för vågigt fina & halta hår


Det kan vara svårt att hitta frisyrer för vågig, fin och halta hår. Lockar eller lösa vågor bo inte normalt i fina, halta hår. Lyckligtvis finns det ett sätt att få håret du vill utan att köpa dyra produkter. När du tränar du favorit frisyrer och göra några ändringar, kan du se som du favorit kändis. Det finns sätt att skaffa vackra hår, oavsett om du har vågig, fin eller halta hår.

Rufsig Look

Rufsig frisyr är perfekt för vågigt hår eftersom den använder den ursprungliga våg för att skapa övergripande frisyr. Rufsig utseendet kräver minimal stil tid och lite hår produkt. För att skapa denna look, Använd din favorit schampo och balsam och tillämpa leave-in balsam i ändarna. Handduk torka håret och spraya håret med saltstänk från rot till slut. Inte spraya för mycket, eftersom det kan tynga håret och skapa frizz. Använd dina händer att tousle håret och lufttorka.

Lockar för fint hår

Finger-made lockar kompletterar fint hår eftersom du skapa volym utan att använda värme. När styling dina lockar, leta efter produkter utan silikon. Om ditt hår är ursprungligen vågig eller lockig, finger-curl håret för att ge din frisyr definition och vänder du huvudet över till scrunch lockar med en handduk. Lätt spraya håret med hårspray och lufttorka.

Volumizing frisyr för halta hår

För att uppnå detta utseende, bör du lämna håret otvättat så naturliga oljor kan hålla din frisyr och din naturlig vågighet kan upprätthållas. Göra en sida del på vardera sidan av huvudet och köra en klick volumizing mousse i håret torrt. Vänds håret och använda en vent brush för att kamma igenom håret. Detta kommer att lägga mer volym. Använd en stor fat locktång rullas ihop ändarna för att lägga till extra volym för håret halta.