mynewspapers.net

Frisyrer för unga tjejer

Frisyrer för unga tjejer


Styling en liten flickas hår är ibland en knepig process. Trots att de flesta unga flickor Njut "ser ganska" från hår eller smink styling, gillar de inte alltid sitter fortfarande för en ny frisyr eller styling session. Det bästa alternativet är att leta efter frisyrer som är lätta att underhålla, mångsidig och, viktigast, efter överenskommelse med både dig och ditt barn.

Lager

Layered frisyrer är ofta lönsamt alternativ för unga tjejer med medellång till lång hår. Lager lägga dimension och en sväng till håret som inte kan uppnås med en raka, trubbiga skära. Flickor med fina, tunna hår (vilket ofta är fallet för små flickor) särskilt nytta etappklippta frisyrer eftersom det ger håret mer kropp och volym. Om du är orolig kommer massor av lager gör din dotter ser också vuxit upp, prova att fråga stylist att klippa ett par fina lager i ändarna på håret. Ett annat alternativ mete, som skär håret på främre sidorna till stigande längd från botten och vanligt att haka eller precis under hakan nivå. Detta ger lager endast till sidorna och framsidan av ansiktet och upprätthåller fortfarande swing av vanliga lager.

Bobs

När det kommer till korta frisyrer för små flickor, är knyckte hårklippning lika populära nu som de var på 1920-talet. Många föräldrar väljer denna stil för sitt barn eftersom det är inte bara feminin och roligt, men också lätt att stil och praktiska för aktiva ungdomar. Bobs är oftast mellan hakan och axel längd och kan klädd eller klädd ner lika mycket som önskas. Om du tar din lilla flicka att ha håret i en bobbed stil, låt stylist som vet vilken typ av klipp du vill. En trubbig bob är ett snitt där allt hår på samma längd för att ge extra volym till håret. Detta är idealiskt för unga tjejer med mycket fina eller tunt hår. Om ditt barn har tjockt hår, be om en rakkniv skär BIR; Detta sönder håret i lager med stripig slutar att göra håret mer kontrollerbar.

Grödor

Om du är lilla tjejen är mer av en pojkflicka än en girlie-girl, hon kan vara intresserad av en beskuren frisyr. Dessa stilar är ultra kort (kallas ibland en pixie cut) men fortfarande bedårande så din lilla en kan hänga med henne aktiv livsstil utan att behöva oroa hår i ansiktet eller styling långt hår varje dag. Mest beskuren stilar är bara runt örat längd eller kortare och har flera lager skär i dem att få det bästa utseendet. Tunga fransar eller sida-svepte fransar ser perfekt med genvägar, men om ditt barn inte är intresserade av Frans de ser lika bra utan. Se bara till att du ta henne till regelbunden beskärning avtalade tider eftersom korta frisyrer kräver underhåll på detta område.