mynewspapers.net

Frisyrer för torrt frissigt hår

Frisyrer för torrt frissigt hår


Torrt och frissigt hår kan vara svårt att arbeta med men det finns gott om alternativ. KRULLIGT hår till sin natur är torr, skapa en ibland vilda utseende som hår flyger från huvudet. Rätt stil eller klipp ut kan tämja denna look, att skapa en mer stilren och snygg profil. Med antingen lång eller super-kort styckningsdelarna är tillbehör och styling-verktyg dina allierade att skapa en polerad look.

Dagliga stilar

Styra torrt, betyder frissigt hår inte alltid en resa till salongen. Det finns många sätt att arbeta med ditt hår och ändra ditt utseende dagligen. Dessa ser ut kan göras utan värme styling, minska ytterligare torkning. En klassisk pannband är ett bra verktyg i att hålla håret borta från ansiktet och lägga till flair. En annan klassiker, hästsvans kan vara slitna låg eller hög. Ponytails kan bäras loss med några vågor överlappande från ansiktet, eller kan dras tätt med inga lösa delar för ett sofistikerat utseende. En romantisk CHINJONG är en tidlös stil som kräver lite ansträngning och håller burrigt hår drog tillbaka prydligt. Flätor är tillbaka på modet. En franska fläta håller hår städat tämjas medan en face-inramning fläta skär ned på totala volym. En extra bonus till fläta: nästa dag du är kvar med vågor.

Salong stilar

Konstant trim är ett måste med burrigt hår. ClipArt-återvändsgränder ofta för att minska totala frizz och hålla torrhet till ett minimum. Långa stilar fungerar bäst med denna hårtyp. Längd väger håret och skapar en slankare look. Hårlängd bör inte kortare än axeln att undvika en "julgran" eller "pyramid" titta där håret är platt på toppen med volym topp på sidorna. Lång lager som börjar på eller under hakan lägga stil till en lång klippa utan att skapa bredd på sidorna. Stylister också välja att tunna ut långt hår genom att kanalen skära. Delvis öppna saxen glida ner en del av hår att ta bort volym från sidorna. Ett annat alternativ är en super-kort cut--hår som klipps nära huvudet har inte en chans att Frans ut eller få alltför torra.

Styling Tips

Oavsett vilken klippa eller tillbehör du väljer, finns det några grundläggande styling tips som fungerar med risigt, torrt hår. Undvik förstärkande frizz eller skapa mer torrhet. En djup konditionering behandling ett par gånger i veckan kommer laminat och återfukta håret. En daglig kall vatten skölj efter konditionering är ett extra plus eftersom det tätar nagelbanden och begränsar fly-bort bitar. Detta hår drar nytta av en leave-in balsam; Det kommer att tämja frizz och lämnar mer definierade lockar. En uträtning järn är en tillfällig fix som kommer att skapa ett jämnare utseende men tiden, som konstant blås torkning, kommer att orsaka hår att bli mer torrt och sprött, och förvärra burrigt hår. Gör inte borsta lockar, i stället använda en hår plocka. Undvika blås torkning om du har lockigt hår, men om det behövs, använda en diffusor fastsättning minska skador och lämna lockar i takt.