mynewspapers.net

Frisyrer för tonåringar med runda ansikten

Frisyrer för tonåringar med runda ansikten


Att hitta rätt frisyr för din ansiktsform kan vara hård. Att ha ett runt ansikte ofta försvårar processen, som runda ansikten har en ganska specifik uppsättning formatmallar som ser bra ut. Runda ansikten kan titta knubbig med vissa frisyrer, även om personen inte är överviktig. Förstå vad klassificerar som ett runt ansikte och lära sig några av de frisyrer som är smickrande till formen kan göra hela skillnaden.

Kännetecken

Några enkla egenskaper definierar ett runt ansikte. Stå framför en spegel och göra en mental checklista för din ansiktsdrag. Om du har en mjuk, rundade haka; en bredare hårfäste och kinderna så fullständig som dina kindben, har du sannolikt ett runt ansikte. Klassiska exempel på denna form är skådespelerskor Drew Barrymore, Audrey Hepburn, Kirsten Dunst och sångerskan Kelly Clarkson.

Vad du ska undvika

Frisyrer har potential att accentuera funktioner man vill om ditt ansikte-- eller markera de funktioner som du inte är riktigt lika förtjust i. Många kvinnor med runda ansikten bör undvika stilar med lång, full Frans. Bangs kan göra en kort, runt ansikte ser ännu fylligare och rundare, med bäraren längre och längre från ovala ansikte, som anses vara perfekt. Också undvika frisyrer som slutar vid hakan; de, alltför, tenderar att göra ett ansikte ser rundare.

Genvägar

Sedan kort hår är lätt att hantera och stil, brukar det vara ett populärt val för kvinnor i alla ansikte former. Nyckeln för runda-faced tjejer är att lägga till volym på kronan av huvudet. Detta ger mer höjd och volym till toppen av huvudet, vilket leder till uppkomsten av ett längre, smalare ansikte. Detta kan ske genom lager och förhöjd, korta fransar, som kommer att förlänga ansiktet. Shag nedskärningar (tungt lager och vanligen skära med en rakkniv) och utanför centrum delar också bryta upp en rundad utseende och skapa en längre utseende.

Långa nedskärningar

Långt hår kommer naturligtvis förlänga ett rundade ansikte, men viktiga är att hålla sig borta från stilar som lägger extra volym runt kindområdet. Detta kan åstadkommas genom att hålla långa stilar raka och smala tills de passerar hakan, där lockar eller avsmalnande ändar kommer att hjälpa dig att lägga till dimensionen i stilen. Offset, asymmetrisk fransarna är bra också för detta ändamål. Om du är nöjd med din stil men vill färga alternativet att bryta saker upp lite, belyser försök att frame i ansiktet.