mynewspapers.net

Frisyrer för semi vågiga, burrigt hår

Frisyrer för semi vågiga, burrigt hår


Semi vågiga, burrigt hår innebär säkerligen några styling utmaningar. Oavsett om ditt hår är kort eller lång, målet blir att släta ner frizz och lirka vågorna till en tilltalande stil. Om du föredrar att bära ditt hår rakt, kan du välja att använda ett strykjärn att räta ut dina vågor och frizz. Men det tar en hel del tid och kan skada ditt hår. Det bästa sättet att stil semi vågiga, är burrigt hår att arbeta med din naturliga vågor.

Lång

Långa, vågiga, skiktad hår är smickrande på de flesta människor. För att eliminera frizz och förbättra din vågor, har ditt hår klippa med lång lager hela, med mer i hela toppen för volym. Att eliminera vissa bulk ger volym och också. För att tämja frizz, sätta en leave-in balsam och anti frizz serum medan håret är vått. Även slag torka håret med en diffusor fastsättning, som görs för att förbättra curl och eliminera frizz. När håret är torrt, bär den lös och naturliga. Använda en locktång för att skapa mer lockar och vågor.

Korta

Vågig, burrigt hår kan också ser trevligt i en kortare frisyr. Med en kortare frisyr, särskilt om ditt hår är tjockt och kan håret bli mycket poofy. En mitten av nacken längd frisyr, med lager i hela, är söt och modernt. Har i ändarna av ditt hår blunt skär. Din naturliga vågor kommer att hålla den avslappnade och även lite kladdigt ute. Långa, sidan svepte fringe är smickrande också. Använda mousse med denna frisyr och också föna det med en diffusor fastsättning.

Bun

En bulle är en annan frisyr alternativ för frissigt och vågigt hår. Det är ett bra sätt att enkelt hantera ditt hår och skapa ett professionellt utseende för arbetsplatsen. Allt du behöver göra är att tvätta håret som vanligt. Dra håret tillbaka till en bulle. Lägga till en styling cream för att släta håret och minska frissighet. Sätta hårgelé på ditt hår så att du slipper hantera frizz senare under dagen. Lägga till tillbehör till din bulle, till exempel tunna pannband, att avsluta utseendet.