mynewspapers.net

Frisyrer för midja längd hår

Frisyrer för midja längd hår


Det finns en oändligt urval när det gäller frisyrer för midja längd hår. Långt hår ger gott om längd och volym att skapa någon utseende. Du kan bära ditt hår i en enkel stil eller upswept i en genomarbetad frisyr. Dock tar det ett bra snitt att hålla ditt hår ser sitt bästa. Hitta en klippa som ger dig i form och kroppen att skapa din stil val.

Bed Head frisyr

Midja längd hår med några naturliga curl kan se bra ut med en "bed head" frisyr för en avslappnad stil. Klippa håret i en mjuk oval i ryggen, med en liten avsmalnande skära runt sidorna. Lägga till mjuka lager runt huvudet för lite volym och form. Den stil ser bästa slitna lös med lite curl enhancer och vissa anti frizz serum hjälpa ditt hår ser rufsig i stället för trassligt.

Cascade frisyr

Gör mest av din midja längd hår genom att få en frisyr som formar din tumlande flätor i en naturlig, men ändå kontrollerad, frisyr. Klippa håret i en mild cirkel-form och lägga till mjuk, cirkelformad lager. Klipp inte alla lager närmare än 10 inches från kronan av huvudet. Skär mjuk, sida-svepte fringe, och lägga till några kinden-längd lager runt ansiktet. Använd en locktång, curl enhancer och anti frizz serum att krypa i ändarna av ditt hår inåt för klassisk CSS stil. Curl ändarna utåt för en flörtig CSS stil. Försök skära med någon frisyr, inklusive flätor, flätor, bullar, vändningar, lockar, ponytails, franska vändningar och topknots.

Ren frisyr

En ren frisyr använder raka linjer och undviker skiktning för att ge midja längd hår en solid, skarp form. Klippa håret i en rak, trubbiga linje. Lämna de långa sidorna och Lägg trubbiga Frans om så önskas. Denna frisyr tar regelbundet underhåll att hålla trubbiga skär linjen och skarpa form. Du kan bära denna mångsidiga stil som du vill, inklusive ner, upp, vriden, flätad eller ringlad.

Shag frisyr

Shag frisyr är namngivna efter deras shaggy och ovårdade utseende. Om du vill midja längd hår med ett shag snitt, besöka en erfaren stylist. En dålig shag på långt hår kan leda med du har att hugga din skadade lås kort. Använda en rakhyvel för att klippa håret i en hackig, oval form i ryggen. Lägga till hackig, vinklat lager runt sidorna, kronan och kroppen av håret. Använda mousse för volym och gel för att slipa lagret tips på en midja längd shag frisyr. Volymen och spetsiga ändar hjälpa förbättra den lurviga stilen och skapa en punk look. Ett shag frisyr ser hemskt om du försöker tvinga den till en smidig stil. Du kan fortfarande använda olika stilar, som en hästsvans, fläta eller bulle, men de kommer alltid ser lite rörig.