mynewspapers.net

Frisyrer för Medium-fint vågigt hår

Frisyrer för Medium-fint vågigt hår


Medium-fine, vågiga hår kan vara svårt att stil av många skäl. Det vägrar att bibehålla en rak konsistens även efter du slag torka den. Dessutom blir det inte lockigt hår om får luften torr. Medium-fint hår blir frissigt i sommar fukt och värme medan resterande halta under andra årstider. Men det finns hopp för vågig-haired kvinnor med frisyrer som är lätta att skapa.

Skiktad nedskärningar för medelstora fint hår

Många hudterapeuter vill för något annat än att hugga bort på fina, vågiga hår i ett försök att ge den flera lager och en hel del dimension. Med medelstora fina hår gör detta oftast dock frizz värre. Om du vill ha en ny frisyr som inte frizz så mycket, välja längre lager. Om du gillar att hålla håret vågigt i stället för platt Strykningsservice det varje dag, be kosmetolog att trimma tre eller fyra lager av håret med en rakhyvel. Denna ojämna textur hyser bättre lockigt och vågigt stilar, särskilt i medium-fint hår, än en rak kant layered nedskärning. Var noga med att använda mousse och curling spray på det varje gång du lämnar den vågiga, som det kan fortfarande bli lite risigt.

Scrunched medellång fint hår

Scrunching medium-fine, kan vågigt hår hjälpa tämja frizz och skapa lockigt korkskruvar som erbjuder en uppfriskande paus från halta vågor. Kamma tovor ur våt eller fuktig färsk schamponerade håret med en bred tand plocka kam. Vända huvudet upp och ner och applicera en generös portion mousse i hela håret. Använd dina händer för att pressa delar av håret uppåt mot hårbotten för att skapa små lockar och vågor. Fortsätt med detta tills allt ditt hår har varit scrunched. Ta ett slag torktumlare utrustad med en diffusor och föna lockarna på ett medium eller låg inställning, blås torkning på en hög inställning kommer att blåsa ut din stil. Vänd ditt huvudet tillbaka upp och hårspray lockarna för att bibehålla utseendet.

Drog tillbaka medelstora fina frisyrer

Om din medium-fint vågigt hår tenderar att sloka, överväga att dra hälften av den tillbaka i en halv updo. Ta upp tredje av ditt hår, TUPERA undersidan, slät toppen med en kam och lås den med en elastisk hästsvans innehavaren eller små klo. Hairspray överdrivet att hålla förirrar från att falla ur klo.

Bangs för medelstora fint hår

Medellång fint vågigt hår ser ofta bra med fransar. Du kan välja från en mängd olika svepte över fringe, som parted på ena sidan och rätade med en flatiron eller ringlad över pannan. Om du villig att flatiron dina fransar varje dag, kan du få texturerat lugg lugg går rakt över din panna. Inte bara ger en rak bang en edgy kontrast till vågigt hår, det går bra med scrunched eller vågiga stilar förutom drog tillbaka stilar.