mynewspapers.net

Frisyrer för medelstora till långt hårFrisyrer för medellång till lång hår ger mångsidigheten av långt hår blandas med bekvämligheten av medellångt hår. Nedskärningarna som innehåller vanligen skiktning för att uppnå en medellång och lång mix. Layered frisyrer kräver täta trimning, om varje fyra till sex veckor, för att hålla deras form. Det exakta beloppet för tiden mellan putsning beror på din frisyr, hårtyp och hår tillväxt.

Vinkel Layered frisyr

Skapa en extrem vinklade frisyr för medellång till lång hår genom att klippa håret i tillbaka dramatiskt kortare än håret framme. Dela upp håret i sin naturliga sida och klippa håret i ryggen på om axelhöjd. Sidorna ska sopa nedåt till lägre-bröstet hår i fronten. Använd en liten mängd skiktning för att lägga till volym och form till den övergripande stilen. Avsluta frisyr med kort, trubbigt marginella eller inga fransar. Den vinklade frisyren fungerar inte med långa ansikten, chins eller pannor. Det långa håret runt ansiktet skapar en släpande effekt som kommer överdriva någon länge ansiktsdrag. Frisyr tenderar också att ser hemska på lockigt hår. Rundade lockarna oskärpa de skarpa och vinklade linjerna av snittet, skapar en ojämn, mop-liknande utseende.

Blunt Layered frisyr

Kombinera trubbigt linjer och diverse längder för att skapa en modern skiktad frisyr för medelstora till långt hår. Klippa håret baktill av huvudet i en trubbig linje ca en tredjedel av vägen ner ryggen. Klippa håret på sidorna av huvudet är skarp, trubbiga lager som skapar en inverterad trappa form som varje lager blir kortare och närmare på framsidan av ansiktet. Skär marginella i en trubbig linje på om ögonbryn längd. Trubbiga skära verk för rakt eller lockigt hår och alla ansikte former.

Stökigt lager frisyr

Medellång till lång shag frisyr skapar ett rörigt utseende för en casual, punk eller rebell stil. Klippa håret i ryggen på om mitten av baksidan längd. Klippa håret i skarpa "V" form med chunky, vinklat lager. Klippa håret sida i chunky, vinklat lager runt axelhöjd. Lägg till tunga skiktning runt ansiktet med stripor av hår borstar mot kinden. Använda hackig, vinklat lugg och vinklade skiktning runt kronan för att slutföra den vilda stilen. Rörig shag frisyr bara arbeta med vågiga och rakt hår. Lockigt hår kommer frizz från tunga skiktningen och förvandla till en rat's nest. Snittet ser bra ut på varje ansiktsform, med undantag för kantiga. De skarpa linjerna av stökigt lager ser gör en kantig ansikte verkar hård och styv.

Naturliga lager frisyr

Använd mild lager och mjuka linjer för att skapa en naturlig frisyr för medelstora till långt hår. Skär baksidan av håret i en oval på om mitten av baksidan längd. Försiktigt layer sidorna för att skapa en uppåtgående båge mot stripor av axel-längd hår. Lägg till några mjuka, långa, sida-svepte fransar med en ljus Frans. Snittet tenderar att se bra ut på någon ansiktsform och fungerar med lockigt eller rakt hår.