mynewspapers.net

Frisyrer för kvinnor över 40 med naturligt lockigt hår

Frisyrer för kvinnor över 40 med naturligt lockigt hår


Kvinnor över 40 är mycket mer självsäker och mogen än i deras 20- och 30-talet. Som ett resultat, är de inte längre rädd för att uttrycka vem de är. Del av vad som gör en kvinna över 40 så säker är hennes frisyr. En frisyr kan hjälpa en kvinna definiera vem hon är och skräddarsy den efter sin livsstil. När du hittar rätt frisyr, kan hårprodukter bidra behålla utseendet och kvinnor över 40 med lockigt hår ser sitt bästa.

Chin-längd frisyrer

Lockigt chin-längd frisyrer, såsom bobs, är ett bra sätt för en kvinna över 40 att låta håret röra sig fritt medan söker moderiktiga. Del hår i mitten för att jämna ut lockarna, vikt eller sopa den åt sidan och fästa den för en enkel titt. Tunna ut hakan-längd frisyrer att minska mängden volym för tjockt lockigt hår, eller lager för att lägga till kroppen att lösa lockar. Lätta gel blandat med lite vatten kan hjälpa hålla lockar på plats samtidigt som lockarna deras naturliga bounce.

Mycket korta lockiga frisyrer

Mycket korta lockiga frisyrer kan hanteras, och hjälper till att hålla den dagliga rutinen enkel för kvinnor över 40. Kvinnor med mindre lockar kan få korta frisyrer som är närmare till hårbotten för att förhindra en krusig eller svullet utseende. Skär lösa lockar kan skäras på olika längder---en kort topp och en något längre botten, till exempel, ger håret att flöjla naturligt. Kvinnor med mycket korta lockiga frisyrer kan använda skulptera gel för att hålla lockarna på plats, eller pomada lägga till glans och kontrollerar frizz.

Axel-längd lockiga frisyrer

Skuldra längd lockiga frisyrer att lägga till volym och studsa till hår för kvinnor över 40. Denna typ av frisyr ger mer mångsidighet, som hår kan bäras lös för en utekväll, eller bundet tillbaka för ett sportigt utseende. Kvinnor med fluffigare ringlets kan tunna ut håret för att förhindra det från att se svullna. Kvinnor med tunt hår kan få en frisyr med lager, vilket ger volym. Går att tämja frizz på grund av lockar med mousse eller gel produkter, sedan borstas eller separerade med en lockig plocka.