mynewspapers.net

Frisyrer för interpoleringen flickorUnga flickor i åldern 10-13 ofta gå igenom en tafatt och förvirrande fas av sina liv. De inte längre barn men är ännu inte fullfjädrad tonåringar. I denna övergångsfas försöker tween girls lista ut vem de är, bit för bit. Som föräldrar, låt din unga tjejer uttrycka sig utan växer upp för fort. Det finns något sådant som "ålder olämpligt hår." Många alternativ är söt, lätt att underhålla och lämpliga för tweens.

Medium-längd Bob

Frisyrer för interpoleringen flickor


Med unga tjejer hela tiden på gå från skolan till vänners hus efter skolverksamhet och klubbar bör hår underhåll inte högt på deras prioriteringslistor. Ett alternativ för låg-underhåll men snygga hår är en medelstor-längd bob. Skönhet-och-the-bath.com noterar att om en frisyr är för komplicerade och komplexa för din tjej tjockt hår, kommer det ut som en knarrig röra i slutet av dagen. För interpoleringen flickor med friskt, tjockt hår är en bob en enkel frisyr som ser bra ut på en mängd olika ansikte former. Bobs är normalt längre fram än bak, klippa asymmetriskt. En medellång till lång längd bob ger en flicka möjlighet att dra upp i en hästsvans, som är idealisk för unga idrottare. Det är en enkel och lättskött frisyr som är lätt för ditt barn att stil själv. Allt hon behöver är en hårtork och en rund borste för att ge stilen både volym och form.

Lager med lugg

Frisyrer för interpoleringen flickor


En bra stil som fungerar med de flesta ansikte former är en skiktad utseende med långa, (inte skär rakt över) stripig Frans. Marginella kan hjälpa dölja finnar på unga tjejers pannor. Med längre fransar, kan hon använda en dekorativ hårspänne eller hår klipp till handtag i anslutning till sidan av ansiktet. Hon kan också bära ett pannband för att hålla sin fransar tillbaka också. Oavsett längden på frisyr, har stylist klippa kortare lager i främre ramen i ansiktet. Så länge frisyr inte är för kort, kan ditt barn dra håret tillbaka i en hästsvans på ett ögonblick. Den endast styling verktyg hon behov är en borste och en hårtork och möjligen några hårspray för dessa pesky fly-bort trådar. Detta är en mångsidig håruppsättning som tjejer i alla åldrar ska kunna lätt att underhålla.

Lång och rak

Frisyrer för interpoleringen flickor


Medan frisyrer kommer och går i tween åren, en som har spännde över generationer är lång, rakt hår. Del din flickans hår i mitten, och låta håret falla rakt ner. Du kan använda en locktång för vissa ljus curling ändar, för en mer polerad look. Denna frisyr är lätt anpassningsbara och kan ändras; Det kan vändas till en hästsvans, bulle eller fläta utan större ansträngning. Det fungerar också bra för alla hårtyper.