mynewspapers.net

Frisyrer för fyrkantiga ansikten med tjockt hår

Frisyrer för fyrkantiga ansikten med tjockt hår


Kvinnor med tjockt hår vill ofta hitta sätt att tunna håret ut eftersom tjockt hår är svårare att stil. Men för kvinnor med fyrkantiga ansikten--generellt kännetecknas av stark, kantiga käken linjer och bred, bred pannor, allt till synes lika i längd--detta kan inte vara en bra idé. Stilar att undvika är: tunn, raka stilar; kort format. kantiga stilar; fyrkantiga fringe; korta fransar; och horisontella stilar.

Befjädrade hår

Frisyrer som är befjädrade överst och mjuka runt öronen är väl lämpade för kvinnor med fyrkantiga ansikten och tjockt hår. Befjädrade, tjocka hår utstrålar ett elegant, feminin och nästan viktorianska överklagande.

Långt och lockigt

Långa, tjocka lockar är elegant, men sexig, på en kvinna med ett fyrkantigt ansikte och tjockt hår. Detta ser tunnar ut ansiktet och drar uppmärksamheten från käklinjen. Långt hår kommer att skapa en illusion av ett längre, tunnare ansikte.

Lager och lugg

Långa, tjocka lager hår med långa fransar som sopa av åt sidan ger en asymmetrisk känsla till en kvadrat och symmetriskt ansiktsform. Detta ser mjukar linjer i ansiktet och skapar en feminin känsla.

Hårfärg

Ljust hår färger mjuka linjerna i ett fyrkantigt ansikte och lägga till en mjuk, feminin känsla i den. Färga mörkare hår till en ljusare nyans eller bara lägga lättare höjdpunkter kan göra susen.

Skiljeväg hår

Sidan delar med volym på toppen och sidorna kommer att dra uppmärksamheten från ett fyrkantigt ansikte och göra ansiktet ser längre. Denna frisyr också ser bra ut med tjockt hår och är lätt att åstadkomma.

Kort och hackigt

Om du vill gå med en kort frisyr, är en att gå med. Kort och hackig lager som går i alla riktningar dra uppmärksamheten från ett helt fyrkantigt ansikte. Denna stil är också en modern stil som är perfekt för dem som försöker att utföra en ung och trendig look.