mynewspapers.net

Frisyrer för fint hår för män

Frisyrer för fint hår för män


Fint hår är inte samma som tunt hår, även om det är möjligt att ha båda. När hår är fint, betyder det diameter hårstrået är små. Tunt hår innebär att mängden hårstrån per kvadrattum är färre än normalt, eller "low density." Om ditt hår är fin och tunn, är en kort frisyr vägen att gå. Inte bara har korta klippning tidlösa överklagande, men de göra fint hår visas tjockare, eftersom hårstrået är bredare vid roten.

Caesar

Caesar frisyr var populariserades av två klassiska heartthrobs: Julius Caesar, mördade Roman Emperor och George Clooney, som Dr Doug Ross på den populära TV Visa ER. I Caesar cut trimmas hår kort över hela huvudet och lager från ca 1 till 2 inches. Marginella klippts av rakt och kammade fram. Detta fungerar bra för fint hår eftersom det döljer varje gallring fläckar och kort längd ger en illusion av tjocklek.

Shag

Om ditt hår är bra, men inte gallring, och du vill smälta hjärtan, gå för shag frisyr, sett på kändisar som Ashton Kutcher och Keith Urban. Hår bärs längre, lager, och en liten bit i ögonen. När du ber din stylist för ett shag, kommer de förmodligen använda en rakhyvel lager eller "shag" kanterna och ta bort vissa bulk. Utan att behöva använda överdriven stylingprodukter eller tillbringa timmar i badrummet; Detta skära ser bäst när det återstår lite rörig.

Den korta Tapper

För en kort frisyr som fortfarande ser ut höften, och lägger tjocklek på håret, gå för den korta tapper. Hår är klippa kort på sidorna och i tillbaka, men kvar längre på toppen. Du kan lämna dina polisonger lång, alltför. Efter duschen, när håret börjar torka, gäller vissa moulding cream till toppen av ditt hår. Med en borste, hår till en topp på toppen av huvudet. Detta gör ditt hår ser ut som det har volym på reservdelar och det tar bara två minuter.