mynewspapers.net

Frisyrer för en dubbelhaka

Frisyrer för en dubbelhaka


Du kan inte bli av att dubbelhaka över natten, men vad du kan göra är att kamouflera det med rätt frisyr. Det finns flera frisyrer--antingen kort, medellång eller lång längd--som kan hjälpa till att minska uppkomsten av din runda ansikte.

Korta frisyrer

För att förringa en dubbelhaka med en kort frisyr, Välj nedskärningar som införliva höjd i stilen. Medan en kort frisyr inte fysiskt dölja en dubbelhaka, kan det dra ögat från hakan området genom att skapa intresse och volym på toppen av huvudet. Den extra höjden kommer också att göra ditt ansikte ser längre, balansera din runda ansiktsform.

Medium-längd frisyrer

En medelstor-längd frisyr kan kamouflera en dubbelhaka så länge det sitter på rätt längd. Undvika alla medium-längd frisyr som slutar ovanför eller på hakan nivå. Detta kommer att endast dra ögat direkt till ditt problemområde och göra den mer uttalade. Istället välja en frisyr som sitter under hakan eller längre. En bob frisyr fungerar bra på denna längd. Har ditt hår skuren i antingen en en längd eller skiktad bob frisyr som sitter förbi din haka. Detta kommer att dra ögat nedåt, från din käklinjen. Det skapar också en illusion av ett längre ansikte. En skiktad shag frisyr fungerar också bra för att dölja en dubbelhaka. Bara skapa inte för mycket volym på hakan nivå eller din frisyr kommer att framhäva din haka bekymmer. Istället har lagrarna skär något kortare runt ansiktet och föna dem sitta inåt, mot dina kinder och haka. Detta kommer att skapa en illusion av ett smalare ansikte och hjälpa fysiskt dölja dubbelhaka.

Långt hår

Långa frisyrer bör följa samma generella regler som halva längden nedskärningar. Använda strategiska skiktningen runt kinder och ansikte för att dölja din dubbelhaka. Också, om möjligt, undvika att ha Frans över din panna eller en centrum del i längre frisyrer--de tjänar endast till att rutan i ansiktet och accentuera rundhet. I stället Välj inga fransar eller en sida-svepte smäll för att visa vissa pannan och göra ditt ansikte ser längre, och en utanför centrum del att bryta upp symmetrin av ansiktet.