mynewspapers.net

Frisyrer för böter, vågigt hår

Frisyrer för böter, vågigt hår


Vågig, fina hår kan vara svårt att hantera eftersom både textur och tunna håret tynga ner. För att ha en stor, fyllig skära nyckeln till är att ta bort dödvikt från stil och hålla det lager. Vågigt hår älskar lager eftersom de definierar vågorna och ge dig en stor ram runt ansiktet. Tunt hår älskar också lager eftersom det tar bort vikt, vilket gör att håret att ha mer liv och volym.

Skiktad Bob

En skiktad bob som slutar 1 till 2 inches under hakan är en bra frisyr för tunt, vågiga hår eftersom den lätta vikten av frisyren inte bara ger dig ett lyft i volym utan kan också din vågorna verkligen lysa igenom. Lagren bör inte klippas mer än 3 inches kort att hålla snittet integritet. Även kan kortare lager ge din vågmönster en passiv flip, som inte vilar fint mot huvudet. Formen på denna stil hjälper till att rama in ansiktet fint. Du kan också infoga sida-svepte eller lugg lugg i denna stil.

Vågig Pixie

En lång, texturerat pixie cut dyker egentligen med vågigt hår. Vara säker på att ha stylist klippa sidorna lite kortare än toppen men inte så mycket att det ser ut som du gunga en längre crewcut. Du vill nog hår på toppen och sidorna för en eller två vågorna lysa igenom. Du kan lägga till några stora stripig eller sida-svepte Frans till detta "göra för att skapa en look som är unika och eleganta. Denna frisyr är bra för vågig, tunna hår eftersom vågorna kommer att ge den lite kul konsistens medan den lätta vikten av snittet ger tunt hår ett uppsving av volym. Också, det finns inte en massa hår att hantera, vilket gör styling en cinch.

Shag

En formad shag stil med lager ser alltid fantastiskt på fint vågigt hår. Våg av håret hjälper ge shag formen medan frisyren ger kroppen fint hår. Lagren kommer för att hålla din frisyr lätt, under kontroll och ser fantastiska. Se till att ha de kortaste lagrarna utan kortare än 2 till 3 inches. Om de är kortare, kan du ta itu med några ostyrig flip-outs och udda våg mönster.

Produkt Tips

Stylingprodukter med kollagen bidra till att öka kroppen av ditt hår. De finns på ditt lokala apotek. Kollagen sveper runt de enskilda lagrarna av hår och håller din stil omfångsrika för hela dagen. Kollagen är vattenlösliga, så det ska tvätta rätt ut i duschen. Om du inte har tid att föna håret varje morgon, var noga med att jämna en curl creme i håret som hjälper till att hålla frizz och flyaways borta. Crème tämjer dessa problem, lämnar ditt hår ser bra även om du inte har tid att sätta in styling det på morgonen.

Stilar för att undvika

Undvika stilar som är blunt-cut. Vågig, fina hår kommer att tyngas av en trubbig, ett lager skär och utseende ännu tunnare. Det är också mycket viktigt att bibehålla vågiga, fina hår ofta. Se till att du får ditt hår trimmas var fyra till åtta veckor för att hålla borta kluvna hårtoppar. Kluvna hårtoppar kan förstöra även den bästa vågiga frisyrer och göra håret ser oregerliga.