mynewspapers.net

Frisyrer för bekräftelse

Frisyrer för bekräftelse


De som utövar katolicismen delta i konfirmationens sakrament, som betraktas som en Övergångsrit till religionen. Bekräftelse kan ske när som helst men ges allmänt när individen är 7 år gammal. Om ditt barn ser fram emot hennes bekräftelse snart, överväga att göra dagen mer minnesvärd med en speciell frisyr.

Pannband

En dekorerade pannband lägger lite av intresse till en enkel frisyr. Välj ett som matchar med klänningen barnet bär och också lyfter fram hennes personlighet. Det finns pärlstav pannband, satin pannband och även pannband med detaljer som blommor och fjärilar. För frisyren, antingen lämna barnets hår som är och helt enkelt in bygeln eller lägga till några lockar med en locktång. Resultatet är en naturlig och vacker look.

Färska blommor

Att placera några färska blommor i ditt barns hår är säker på att få henne att känna sig speciell på sitt spännande dag. Plocka blommor som matchade hennes klänning och personlighet, och använda hår klipp eller klipp till hålla dem på plats. Dra ditt barns hår tillbaka, och fäst den i en bulle eller en annan stil. Lägg sedan till blommorna runt håret eller bakom hennes öra. Använda hårklämmor och klipp till skydda dem, och få extra blommor med dig för att ersätta någon som faller ut.

Flätor

Flätat hår resulterar i en attraktiv och put ihop utseende. Det finns många sätt att fläta; plocka en som ditt barn gillar bäst eller att du är mest bekväm med. Du kan gör en fläta i håret centrum, dela håret ner centrum och göra en fläta på varje sida eller ens göra en fransk fläta. Vilken stil du väljer, måste du del håret jämnt och ta din tid för bästa resultat. Överväga att säkra flätor med en pärlstav hår tie eller glittrande hårklämmor för en touch.