mynewspapers.net

Frisyr för balding killar

Frisyr för balding killar


Skallighet förknippas ofta med åldrande. Men manligt håravfall är faktiskt ganska vanligt och många yngre män upplever det också. Mäns stilar och mode har blivit mer acceptera nöd, och hårstylister skapar mer frisyr för balding killar. Oavsett vad ditt hår vikande i mönster kan du hitta en modern och samtida frisyr som förgyller ditt utseende.

Mohawk

Frisyr för balding killar


Om ditt hårfäste vikande endast i avsnitten precis ovanför ögonen--lämnar en spetsiga lapp i mitten av pannan--du är en bra kandidat för en mohawk stil. Denna moderna "banbrytande" stil är mest populära bland killar som gillar en punk-rock-look. Om du vill skapa en Tuppkam, raka huvudet hela lämnar endast en remsa av hår--ca 1 till 2 inches bred--i centrum av ditt huvud från pannan till nacken. Växer din mohawk så länge du vill och använda en klibbig hårgelé, mousse eller lim för att göra det sticka i taggiga trådar.

Faux Hawk

Frisyr för balding killar


Om ditt hår vikande ovanför ögonen men en Mohawk är lite för extrema för din smak, prova en mer dämpad versionen av formatmallen. Faux hawk frisyren är clipper-trimmade nära hårbotten runt sidorna och ryggen, och prydligt rakade runt öronen. Den centrala delen av hår på toppen av huvudet--närmast pannan--klipps ca 2 till 3 inches lång. Använd en styling stöd att kamma avsnittet längre fram och upp och finger stil skapar en tjock spik på hårfästet.

Buzz CutFör killar som vill minimera uppkomsten av en vikande hårfäste utan hassle av täta styling, är en buzz cut ett bekvämt alternativ. Detta sorglösa stil kräver nästan inget underhåll förutom regelbundna besök på frisersalong. Håret är clipper-cut mycket nära hårbotten runt lämnar endast en bråkdel av en tum i längd. Herrelösa håren på halsen är rakade helt för ett snyggt och rent utseende. Du kan bära den buzz cut stilen med eller utan polisonger och kan göra det själv hemma med ett par clippers.

Renrakat huvud

Frisyr för balding killar


Många moderna män fashions är helt rakade huvuden. Om din manliga mönster skallighet sträcker sig bortom en vikande hårfäste och du är kvar med bara några random fläckar av hår, överväga rakning huvudet. Smidig skallig hårbotten blir allt vanligare i män fashions, även bland killar med full huvuden hår. En populär modetrend för män är dessa dagar helt raka sina huvuden och pryder deras ansikten med snyggt skulpterade skägg, goatees och olika stilar av ansiktshår.

Comb-Over

Om du har en tjock mängd hår på sidorna och baksidan av ditt huvud, kanske du kan skapa en comb-over frisyr. Klipp på baksidan och sidorna som vanligt men på den tjockare sidan lämnar det översta lagret--närmast din skallig lapp--flera inches längre. När styling håret kamma det långa lagret i sidled över huvudet att dölja kala plåstret. Använda en gel, mousse eller klibbiga hårspray ansluta sig håret på ditt huvud och förhindra fluga-aways.