mynewspapers.net

Frisk kropp hantverk

Frisk kropp hantverk


Hantverk är en bra signal för interaktiv undervisning och engagemang bland deltagarna ökar retention. Om du undervisar aspekter av en frisk kropp barn eller de med hälsoproblem, kan granska hälsosamma matvanor vara ett bra sätt att diskutera friska organ.

Mat collage

Start med två stora bitar av affisch ombord eller en anslagstavla delas på mitten. Märkning av ena sidan eller en affisch styrelse "vardagliga livsmedel" och märka den andra sidan eller den andra affischen styrelsen "ibland livsmedel." Ger deltagarna tidskrifter att skära mat bilder från och KLADDPAPPER och färga tillbehör Rita mat bilder. Uppmuntra deltagarna att lägga sina utskärningar och ritningar under rubriken lämpliga bildar "Vardagliga kost" och "Ibland mat" collage.

Matpyramiden

Affisch ombord, rita en stor, Tom matpyramiden med etiketter för de olika livsmedelsgrupper: en orange del för korn, en grön avdelning för grönsaker, en röd avdelning för frukt, en blå avdelning för mejeri, en gul sektion för fetter och en lila avdelning för kött och bönor. Därefter se små teckningar av livsmedel som hör till dessa grupper. Med hjälp av push pins eller tape, möjligt för deltagarna att placera mat ritningarna under de olika etiketterna. Under tiden, diskutera varför livsmedel hör hemma där och hur många portioner från varje grupp bör konsumeras dagligen.