mynewspapers.net

Fria, kreativa Team-Building spel

Fria, kreativa Team-Building spel


Teambuilding spel kan vara ett roligt sätt att öka moralen på kontoret, i skolan eller i andra gruppen miljöer. Spel är ett perfekt sätt att börja ett nytt år eller att införa individer i en grupp med varandra. Du behöver inte spendera några pengar för att skapa roliga spel som kommer att ha din grupp arbetar tillsammans.

Egg Drop

Dela upp gruppen i lag. Varje lag kan vara minst två personer, men även som många människor på varje lag kommer att maximera ett grupparbete. Denna verksamhet kommer att få de personer som arbetar tillsammans för att dela idéer och bygga lagarbete. Har dem utforma en behållare för ett ägg som gör att skalet att motstå en nedgång av ungefärligt åtta fötter. Detta är ungefär höjden av en person som står på en stol och sträcker armen så högt som möjligt. Behållaren kan omfatta en plastpåse fylld med hushållspapper med ägg i mitten. Om lagets ägg inte bryta, har de uppnått något tillsammans, bygga en obligation. Om det går sönder, kan de åtminstone har delat erfarenheter tillsammans, som också bygger laganda.

Minfält

Minfält är en övning som kan spelas i grupper om två. "Minor" placeras på olika platser i ett stort rum eller utanför. Du kan använda kottar, t.ex. En lagmedlem är ögonbindel och hennes partner verbalt måste vägleda henne genom minfält. Var försiktig med lag krocka med varandra. En moderator kan säkerställa säkerhet genom att gå runt och se till att människor inte kolliderar. Du kan skapa ett slutmål, såsom förvärv av en häftapparat, om du gör ett företags teambuilding spel. Det första laget att nå häftenheten utan att träffa en gruva vinner.

Web

Webben är ett spel som tillämpar vikten av att låta alla säga sitt och dela idéer. I en grupp cirkel skickas en boll i snöre runt. Endast den med strängen är tillåtet att prata. När hon är klar skickar hon strängen till en person som inte har talat, medan du håller att hennes del av sträng. Så småningom, kommer att detta utgöra en webbsida, som representerar effekterna av vad du säger i gruppen. Alla har talat om. nu måste de kasta tråden i mitten av cirkeln och ingen kan ta den. Denna lag representerar jämlikhet för alla individer i gruppen.

Maskin

Maskin utövandet har dina grupper arbetar tillsammans för att skapa ett projekt i en sund konkurrens. Gruppen delas in i två lag. Varje lag skapar en låtsas maskin med sina kroppar, såsom brödrost, tvättmaskin eller vakuum. Laget måste använda deras kroppsdelar och bildar en figur med varandra för att bygga låtsas-maskin. Lag 1 presenterar sedan sin maskin till Team 2, med det senare laget försöker gissa vad maskin tidigare teamet har skapat. Sedan byta lagen roller.