mynewspapers.net

Fri från mjölk och soja smör substitut

Fri från mjölk och soja smör substitut


Enligt Mayo Cinic är mejeri och soja bland de top 8 ledande födoämnesallergenen. Eftersom soja är det ledande alternativet för mejeri, inkluderar många produkter lämpar sig för dem med mejeri allergier sojamjöl, soja fiber, soja albumin, hydrolyserat sojaprotein eller texturerat vegetabiliskt protein. Allergier kan vara livshotande, så om allergisk mot mjölk eller soja, ta dig tid att lära sig vilka alternativ är bäst för dig.

Jordnötssmör

Många helt naturliga jordnötssmör blandningar har inget tillsatt socker, konserveringsmedel eller oljor. När jordnötter och salt är de enda ingredienserna, finns det inget att oroa med en soja- eller mejeri allergi. Bred på muffins, bröd och rostat bröd. Om en jordnöt smak inte kommer störa den övergripande smaken, kan jordnötssmör även fungera som ersättning för smör i bakverk.

Jordens balans

Företaget, jorden balans, fokuserar på att sälja hälsosamma alternativ för dem med mat aversioner och allergier. De säljer en spridning som är soja-free och dagbok-fri, baserad med naturlig olja blandning (palm frukt, raps, solros och oliv), solros lecitin och pea protein. Den sprider sig kommer inte höja kolesterol eller stör några allergier.

Hummus

Hummus är en flavourful, bredbara alternativ till smör-it är tillverkad av kikärter, som är vegetarian inte men sojabaserad. Krämighet av grundläggande och smaksatt hummus gör det ett bra substitut för smör i potatismos eller ett uppslag på bagels och kex. Naturligt förekommande fiber och omättade fetter Spark näringsinnehållet i spridningen som kommer beredda eller enkelt kan göras från kikärter, tahini, olivolja, salt och peppar.

Kokosolja

Du kommer inte vill sprida kokosolja på en bit rostat bröd, men är ett perfekt substitut för att ersätta smör i bakverk som paj skorpor, muffins, pannkakor, skomakare och kakor. Ett val med några hälsofördelar till stöveln, kokosolja är anti inflammatorisk, kan döda bakterier som leder till sjukdom, och innehåller en speciell typ av fett kallas medium triglycerider som inte förvandlas till fett lika lätt som de flesta typer av fett. Vegan bakning blogg Eggbeater föreslår med 7/8 koppar olja för varje kopp smör i recept. Fetthalten i kokosolja bidrar till behövs ömhet i recept, men tänk att fetthalten i kokosolja är mycket mättade, vilket gör det en klok idé att använda sparsamt.