mynewspapers.net

Franska provinsiella fönsterbehandlingar

Franska provinsiella fönsterbehandlingar


Franska provinsiella är en populär design för sin sofistikerade stil och värme. Kallas även franska, fungerar franska provinsiella stil bra i köket på grund av starka färger och mönster som blandas i en rygg plask i hemtrevliga nonchalans. Fönstret behandlingar är en viktig designelement i franska provinsiella stil.

Färg

Färg är ett nödvändigt element i franska provinsiella design. Vanliga färger för fönsterbehandlingar finns i primära färger blå, röd, gul och grön. Traditionella kombination av dessa är blå med gul eller röd med gult och svart som en accentfärg.

Tyg

Traditionella tyg för franska provinsiella fönsterbehandlingar är chintz, toile eller kalikå. distinkta utseendet av dessa tyger slutföra den önskade effekten av en franska provinsiella design. Tyget skapar en allusion av tid och väder behandling. Toile är ofta ihop i färgkombinationer med grädde eller vitt med en annan av de djärvare färgerna som blå.

Design

Tyg design för franska provinsiella fönsterbehandlingar inkluderar en mixa och matcha olika mönster och färger. Den innehåller intensiva mönster och upprepande små mönster. Traditionella mönster med små och stora kontroll, ränder, blommig och toile.

Var man kan hitta franska provinsiella gardiner

Ange "franska provinsiella gardiner" eller "franska gardiner" i en sökmotor för att hitta online mötesplatser att köpa särskilda gardiner som tar din design till nästa nivå. Om du vill se gardiner i person innan du ägnar dig åt inköp, en mängd lokala design butiker är säker på att vara i området. Någon gardin återförsäljare bör ha ett urval av franska provinsiella eller franska land gardiner.