mynewspapers.net

Främre staket idéer

Främre staket idéer


Du kan ha valfritt antal skäl för att installera ett staket framför ditt hem. Förbättra ditt landskap du kan eller ger säkerhet och integritet. Det material du väljer för ditt stängsel beror på din anledning till installera den. Medan en smidesjärn staket kan försköna din trädgård, kan en cyklon staket skydda barn och husdjur. Innan du bygga ett staket, kontrollera med din lokala byggnad avdelning eller husägare association. Många samfund och föreningar reglerar typ av staket som du kan sätta på din fastighet.

Dekorativa

Främre staket idéer


Dekorativa metall stängsel är utformat för att återspegla ett hem elegans eller tidstypiska arkitektur. Viktorianska hem, har till exempel ofta dekorativa metall staket runt sina första varv. Finns i smidesjärn, galvaniserat stål, aluminium eller en kombination av material som tegel och stål, en dekorativ metal stängsel har vanligtvis utsmyckningar som bläddra arbete, kurvor och punkter. Denna typ av staket kan vara elegant, ger den inte mycket integritet. Vit strejkvakt och split rail stängsel tenderar att förbättra landskapsarkitektur runt bostäder som är mer blygsamma. De kan speciellt hämtning när rosenbuskar eller klättring vinrankor är planterade bredvid dem.

Privatliv

Främre staket idéer


En privatlivet staket blockerar vyn i ditt hem från gatan eller grannar. Vanligtvis 7 fot eller högre, dessa stängsel har inga eller mycket små öppningar. Material finns sorter av trä som ceder eller tall, som tegel eller vinyl. En privatlivet staket kan också buffert gatan ljud.

Säkerhet

Främre staket idéer


Medan de flesta staket ger en nivå av säkerhet för ditt hem, om skyddet är frågan snarare än ser ut, överväga en kedjelänk staket. Denna typ av staket som har små öppningar som gör att din trädgård att se men är tillräckligt starka för att förhindra inresa eller utresa. Denna typ av staket som är särskilt lämplig om du har husdjur eller barn som leker på framsidan.

Naturliga häckar

Främre staket idéer


En naturlig staket eller häck kan vara svaret för många bekymmer. Lägga till skönhet och arkitekturen till ditt landskap, vintergröna buskar planteras vid kanten av din fastighet och höll trimmade definiera din egendom, fungera som en barriär och tillhandahåller en viss nivå av sekretess. Sådan en häck kan ge extra skydd om du planterar buskar med törnen. Alla typer av buskar kan användas från juniper till lila, beroende på det utseende du vill skapa.