mynewspapers.net

Fotoramar för barnen att göra

Fotoramar för barnen att göra


Fotoramar är ett enkelt och roligt hantverk för barn att göra som gåvor, regnig dag projekt eller part aktiviteter. När allt är klart kan ramarna hålla ditt barns favorit foto, dikt eller ritning. Ditt barn kan använda enkla husgeråd och omvandla dem till en bedårande och dyrbara suvenir.

CD-Case fotoram

Tydlig CD-fodral som inte används kan hitta nytt liv som en hemmagjord fotoram. Ta bort alla papper skär och har ditt barn dekorera ytterkanterna av framsidan av fallet. Hon kan använda lim för att hålla sig trimmade tyg och juveler, eller dekorera med färg eller klistermärken. När du är klar, infoga en bild inne i det som har trimmats för att passa.

Popsicle pinne RAM

Har ditt barn limma ihop fyra Popsicle pinnar i form av en kvadrat. Åtta får också användas för en tveeggad ram, vilket gör mer utrymme att dekorera. När limmet har torkat och ramen är stabil, kan han då måla, färg eller dekorera med limmad på objekt som pennies, klistermärken, snäckskal eller armbåge makaroner.

Pussel bit ram

Hjälpa ditt barn att välja en gamla pussel att hon inte längre vill hålla. Har henne slutföra nog av pusslet så att det täcker bilden till utformas med överskott täckning runt kanterna. Nästa har henne ta bort bitar i mitten för att avslöja bilden under. Skjut en bit kartong under fotot och pussel ram, position som Rekommenderad och limma ihop.