mynewspapers.net

Fotboll Tryout borrar

Fotboll Tryout borrar


När försöker ut spelare till ett fotbollslag, finns det vissa aspekter av varje enskild persons atletiska tränare vill se innan de väljer att spela i laget. Dessa övningar involverar hastighet, passerar förmåga och allmän seghet. Specifika övningar är utformade för att testa spelare för varje positioner på fotbollsplan. Kör specifika övningar är viktigt för att hitta de bästa spelarna ur poolen av kandidater som dyker upp för att vara i laget.

40-yard Dash

40-yard dash är den mest välkända och använda fotboll tryout borren, eftersom det är det bästa testet av hastigheten för en fotbollsspelare av linjen av gruff. Spelare är tidsinställda kör en 40-yard dash, och en snabb tid ökar spelarens chanser att göra laget. Medan spelare i alla lägen bör testas på 40-yard dash, bör översta gånger verkligen testas med köra rygg, mottagare och defensiva ryggar som täcker mottagarna. Det är där hastighet som behövs mest på fotbollsplanen från spela att spela.

Fotarbete

Fotarbete är otroligt viktigt på fotbollsplan för telefonarbetare på den offensiva och defensiva ändar, såväl som kör ryggen som kan ha till streck över avverkade förkroppsligar, med defensiva spelare försöker ta itu med dem. Denna tryout drill består av däck från bilar som släpps ut på fältet i en lång rad som är två-wide. Det finns vanligtvis tjugo till trettio fot av däck i rad och spelare måste ras genom dem så snabbt som de kan, hög kliva över däcken och försöker att inte resa.

Quarterback Boot Sprint ut och kasta

Två quarterbackar start inför varandra ca tio varv isär och staggered 15 gårdar separat på bredden av fältet. När quarterback coach samtal vandring, de två quarterbackar ta bollen och släppa tillbaka fem gårdar, rulla ut deras rätt och kastar på körningen till deras partner quarterback. Som båda quarterbackar ska vara i synk om de gör övningen korrekt, fungerar denna drill spelarens fotarbete, minne och noggrannhet kasta bollen på flykt. Ju mer konsekvent kan en quarterback eller par quarterbackar slutföra passerar noggrant, ju mer de bör övervägas för laget.