mynewspapers.net

Fotboll stipendier i Storbritannien

Fotboll stipendier i Storbritannien


Fotboll är Storbritanniens populäraste sporten, och att hitta framtida fotboll talang är big business. Universitet, sporting förtroenden och professionella fotbollsklubbar över hela landet erbjuder stipendier för ungdomar att nå sin idrottsliga potential. Konkurrensen om platserna på lag är ofta hård och vinna ett stipendium garanterar inte en karriär på planen.

Fotboll stipendier för studenter

Många universitet erbjuder stipendier och stipendier till unga fotbollsspelare att vårda sina färdigheter medan du studerar för en examen. Heriot-Watt University i Skottland kör ett system med en lokal football academy, och några av deras elever har kommit att spela på professionella klubbar. Stipendier erbjuds till spelare som har yrkeserfarenhet också men vill fortsätta sin akademiska utbildning. Stipendier, där en summa pengar mot dina studier ges, är tillgängliga för studenter tävlar på universitetsnivå. Stipendier erbjuds på årlig basis, med möjlighet till förlängning under spelarens tid vid universitetet. Några högskolor och universitet Sport science kurser erbjuder även finansiering för fotbollsträning.

Fotboll stipendier för Post 16 spelare

Yngre fotbollsspelare av ålder (16) från skolan har möjlighet att söka stipendium på vidare utbildning eller sixth form College. Olika högskolor erbjuder olika kurser och finansieringsnivåer. Gateshead College i Newcastle-upon-Tyne körs en fotboll stipendieprogram för ungdomar som har spelat för en professionell klubb i ett juniorlag. Under stipendiet, studenterna delta i dagliga träningspass och har minst en dag i veckan i sin tidsplan dedikerad till fotboll. Detta och andra inlägg 16 stipendier ge studenterna tillfälle att studera för erkända idrottsliga meriter som en BTEC National Diploma.

Football Association stipendier

Fotbollens styrande organ i Storbritannien, Football Association, körs stipendier i samband med akademiska institutioner runt om i landet. Det erbjuder inte bara stipendier för spelare men för domare och tränare. Konkurrens är intensiv och kandidater måste Visa briljans på fotbollsplanen och vara fokuserade om sina ambitioner.

Stipendier från Charitable förtroenden

Idrottsliga förtroenden som litar på Youth Sport erbjuder finansiering mot utrustning, utbildningskostnader, resekostnader och medicinskt stöd för unga idrottare inklusive fotbollsspelare. Stipendier är stödja begåvade idrottare på vägen till framgång program och Calum Johnston stipendium för begåvade ungdomar inklusive fotbollsspelare.

Stipendier från professionella fotbollsklubbar

Många league klubbar har fotboll utvecklingsprogram, och några erbjuder stipendier. West Ham United i östra London erbjuder 12 ungdomar chansen att bli stipendium praktikanter. Studenter studerar för fotbollsförbundet kvalifikationer i coaching och förmedla sina kunskaper till lokala skolor. Manchester United driver en football academy och rekryterar med hjälp av talangscouter. Teamet klockor unga spelare och väljer pojkar visar talang. Du kan inte ansöka om för att delta i akademin. Det enda sättet att gå är att väljas. För utbildningen finansiering för academy medlemmar.