mynewspapers.net

Fotboll Måleri idéer för mitt sovrum

Fotboll Måleri idéer för mitt sovrum


Skapa ett rum inspirerade av din kärlek till fotboll genom att välja färger och mönster som väcker din favorit förbi-tid. Måla ditt sovrum med en fotboll tema kommer att komplettera andra fotbollstema inredning som överkast, affischer och gardiner. Titta på arkitekturen i rummet när du väljer färger. Eftersom mörka färger tenderar att göra ett rum känner mindre, plocka ljusare färger för små utrymmen.

Svarta tavlan färg

Svarta tavlan färg skapar en yta för mappning ut lekarna och hålla poäng. Det går lika lätt som vanliga paint och kommer i en mängd olika färger så du kan matcha det till resten av rummet. Använda svarta tavlan färg på en hel vägg, eller måla en rektangel med en dekorativ ram. Du kan även måla en fotbollsplan med svarta tavlan färg, komplett med vita gården linjer för att kartlägga ut lekarna lättare.

Team färger

Varje fotbollslag har sina egna färger. Använd ditt favoritlag färger för dina väggar. Om färgerna är för mörkt för utrymme, välja ljusare nyanser eller använda en neutral färg för stora utrymmen och team färger för en accent vägg och formning. Om du har fler än ett favoritlag, använda NFL färger för att ställa på scenen för resten av din inredning.

Väggmålning

Om du är konstnärligt benägna, kan du måla en väggmålning med din favorit spelare. Använd ett fotografi som en guide och spåra ut bilden innan du börjar måla. Om du inte är bekväm målning en komplicerad bild, anlita en konstnär att måla det för dig eller använda Väggdekaler. Du kan också skapa en enklare väggmålning genom att måla en fotboll tillsammans med hjälmarna av dina favorit lag.

Gränser

Använd schabloner för att måla små fotbollstema bilder runt fönster och dörrar. Välj några olika bilder, som en fotboll, hjälm, jersey, vimpel eller trophy. Måla dem i vilken ordning du väljer, och upprepa mönstret runt i rummet.