mynewspapers.net

Fotboll Club regler & förordningar

Fotboll Club regler & förordningar


UK fotboll är den standard som alla andra ligor överensstämmer. Vissa regler och förordningar har skapats för att säkerställa balansen i fair play, team föreningar, tjänstefel, skiljedom utfrågningar och ekonomiska genomförbarhet och ansvar. Lagar är skapade av International Football Association Board (IFAB), och alla gällande regler och förordningar bestäms av ett råd, som är fokuserat på att skapa ett system för fair lagstiftningsstrukturen.

Team anknytningar

De som vill bli en Full medlemsklubb måste slutföra det aktuella programmet och skicka begäran av den 1 mars varje år. Rådet består av ledamöter från varje lag till kommissionens ordförande har total kontroll över medlemskap i klubben, och gör förordningarna när det gäller uppfyller vissa behörighetskrav. Om ett nuvarande operativa team vill upphöra med sin verksamhet, måste den skicka skriftligen sina avsikter att vika av 31 dec för att spela säsongen. Alla lag som inte håller någon league avgifter, böter eller andra finansiella förpliktelser ström som anges av rådets kan och kommer att resultera i uppsägning av deras liga avtal.

Schema för spel

Rådet kommer att inrätta en kommitté som skapar och bildar schemaläggningen av alla händelser mellan klubbarna. Varje lag kommer att ha samma antal hem händelser, liksom bort händelser. Postseason spel kommer att fastställas av de lag som avslutar med de bästa register i slutet av säsongen. Inget lag kan spela ett annat lag som inte är en del av sanktionerande kroppen som styr ligan.

Rättsliga tvister och överklaganden

Några spelare, tränare eller team ägare som har problem eller rapporter varje form av tjänstefel kan föra ärendet till skiljenämnd. Om någon spelare har kontrakt tvist eller känns hans lag fick kan ovanliga straff för överträdelser åberopa hans fall till panelen av hans kamrater. Skiljedomskommittén hör sedan båda sidor över argument och gör sitt beslut efter alla fakta har vederbörligen lämnats.