mynewspapers.net

Fotboll ändra rum kravFöre och under varje fotbollsmatch möter varje lag flera gånger för att diskutera strategier för att slå sin motståndare. De flesta av tiden, förekommer dessa möten privat i omklädningsrummet eller omklädningsrum. Om du har till uppgift att utforma en fotboll omklädningsrum, vara medveten om vissa element som bör ingå i designen.

Skåp

Skåp är där spelare och tränare lagrar sina gångkläder och personliga tillhörigheter under en fotbollsmatch eller praxis. Det är viktigt att inkludera skåp i din fotboll föränderliga rum design att ge spelare och tränare ett litet utrymme för sina egna. Utan skåp, sina kläder och personliga tillhörigheter måste vara ute i det fria, vilket kan leda till stöld eller förlust, för att inte nämna ett rörigt, oorganiserade rum. Varje spelare och tränare bör ha sitt egna skåp. Du behöver inte skåp med inbyggd lås; laget kan ge sina egna lås för varje skåp. Om laget är en högskola eller ett professionellt team, välja större skåp eller mini garderob områden som gör att spelare och tränare att hänga sina kläder. Om det är en yngre grupp, är mindre skåp lämpliga.

Duschar

Om möjligt, omfatta duschar i din fotboll omklädningsrum. Duschar är viktiga för professional, college och höga skollag, som alla behöver en dusch efter ett spel innan du ändrar tillbaka till sina gångkläder. Privata duscharna är trevligt men inte nödvändigt. ett rum med flera duschmunstycken är acceptabelt. Inkludera så många duschmunstycken som du kan. Försök att lägga till minst 10 duschar för yngre lag och flera dussin för högskola och professionella team. Var noga med att också inkludera en korg för används handdukar.

Bänkar

Bänkar är viktiga i en fotboll omklädningsrum och tjäna några syften. Bänkar hjälpa spelare ändra och från sina gångkläder och uniformer. Många fotbollsspelare är ont eller skadade efter ett spel och bänkar göra föränderliga processen mer bekväm. De tjänar också som ett område för spelare att sitta och lyssna till pre- och postgame tal av deras tränare. Utan bänkar, spelare kan förlora sina balansen och faller när du ändrar, och med alla befintliga möjligheter för fotboll skador, du vill inte vara ansvarig för att lägga till fler risker för spelet.

Andra bekvämligheter

För högskola eller professionella team, kan du göra omklädningsrummet större och bekvämare. Överväg att lägga andra faciliteter såsom bastu, badtunnor, TV och stereo system. Dessa är alla trevliga funktioner för spelare att njuta av för att hjälpa dem komma in i spelet läge eller varva ner efter en match.