mynewspapers.net

Förvaring Pasta i Mylar väskor

Förvaring Pasta i Mylar väskor


Mylar påsar som används för att lagra mat under lång tid och hjälper till att hålla maten fräsch under transporten. Mylar är ett begrepp myntat av DuPont Det har tillverkad i polyester och nylon, sedan tryckte på tunn aluminium avskärmning. När förseglade, kan en Mylar väska hålla livsmedel som pasta och korn färska för 10 eller fler år enligt USAEmergencySupply.com. En Mylar väska är också mycket hård, vilket gör det tufft för vissa ökända critters att tugga igenom och mer motståndskraftiga mot punkteringar än andra lagring väskor. Du behöver täta en Mylar väska ordentligt för det hålla maten fräsch.

Instruktioner

• Placera din pasta i Mylar väska.

• Ställ påsen på ett bord på sin sida och tryck försiktigt påsen ner till frige någon luft i påsen.

• Skjut in halm i påsen i hörnet. Placera händerna på påsen och håll öppningen ner platt, lämnar bara halm utskjutande hörn.

• Suger återstående luften ur påsen genom stråna, sedan ta bort halmen och Vik väskan öppnas nedåt 1 till 2 inches. Håll den platta med din hand.

• Ange din järn på den lägsta inställningen och placera en bit tyg som en bomull T-kort över bag toppen. Håll strykjärnet på plats på duken för minst 20 sekunder och kontrollera för att se om påsen förseglas. Om du kan fortfarande dra påsen isär lätt, upprepa tills påsen är helt slutna.