mynewspapers.net

Förvaring av tårtor och Cupcakes innan glasyr

Förvaring av tårtor och Cupcakes innan glasyr


Inget säger "firande" bättre än ett parti av cupcakes eller en vackert Lättlagad kaka. Men om du vet att du har en hektisk vecka framför dig och kommer inte att kunna göra och dekorera en tårta eller uppsättning av cupcakes, Använd din tid klokt och göra dina behandla några dagar före tid att hålla schemat balanserad. Med korrekt lagring metoder, kan du hålla din nygjorda bakverk i flera dagar eller lagra dem för ett par månader i frys innan du lägger till frosting dem.

Instruktioner

Lagra kakor

• Låt din tårta svalna helt på en bakning rack före förvaring.

• Linda tätt varje tårtlager cling film och lagra upp till fem dagar i ett svalt och mörkt område, t.ex. ett kylskåp eller skafferi.

• Frysa tårtan unfrosted för upp till två månader genom att Linda varje lager separat i cling film. Placera insvept tårta lagren i en gallon stor frys påse, pressa ut extra luft och försegla grundligt. Lägg förseglade kakan i frysen, inte att allt som skulle kunna krossa kakan ovanpå.

• Frosta kakan genom att ta bort den från frysen och ta det ur frysen påsen. Låt det komma till rumstemperatur på en glasskål i ett torrt område, till exempel en disk eller kök tabell. När frostas, packa upp tårtan lager från cling film att förbereda dem för glasyr.

Lagra Cupcakes

• Tillåt cupcakes svalna helt på en bakning rack efter gräddning.

• Placera muffins i en lufttät plastbehållare och förvara i kylskåpet för tre eller fyra dagar. Innan glasyr, bort cupcakes från kylen och placera dem i en torr miljö på en disk eller bord att föra dem till rumstemperatur.

• Frysa cupcakes genom att placera dem i en lufttät behållare och förvara dem i frysen i upp till två månader. Låt fryst cupcakes Tina i rumstemperatur i flera timmar innan glasyr dem.