mynewspapers.net

Förvaring av livsmedel för nödsituationer

Förvaring av livsmedel för nödsituationer


En viktig del av beredskapsarrangemangen är förvaring av livsmedel. Alan T. Hagan, expert på ämnet, rekommenderar att du tror av förvaring av livsmedel som en sorts försäkring, sätta lite till det varje vecka eller månad i hopp om att du kommer aldrig behöva använda det fullt ut, ännu vilar garanteras du har ett skyddsnät om du behöver den.

Stadig ansamling

Det är ett stort misstag att försöka lagra hela nöd livsmedelsförsörjningen i en resa, enligt USA akut leverans. Detta kommer att leda till massa nedbrytning. Det är bättre att gradvis använda äldre livsmedel och ersätta dem med nyare. Snarare än att köpa ett objekt i bulk, köpa många objekt i något mindre storlekar.

FIFO

Den första i första ut regeln är en av de viktigaste att komma ihåg. Datum behållarna så att du kan bli av, eller konsumera, de äldsta livsmedel först och undvika avfall.

Vad till butik

De fyra staples är konserver (kött, grönsaker), spannmål och baljväxter, fetter och oljor och torkade mjölkprodukter. Dessutom hjälper det för att ha matlagning staples, såsom mjöl, kryddor, salt, bakpulver och jäst.

Var ska lagras

De viktigaste delarna i ett lagringsutrymme är torrhet, temperatur (cool, men inte frysa), mörker och syrebrist om möjligt. Hagan rekommenderar ett garage eller källare, och varnar att pentryn får ofta för varmt.

Vatten

Brist på vatten är en ännu mer oroande än brist på mat. Federal Emergency Management Agency tyder minst en tre-dagars tillförsel av vatten och minst en gallon vatten per person och dag när du förbereder för en katastrof. Lagra vatten i en cool området med hjälp av säkra behållare, som du kan köpa på akut leverans butiker.