mynewspapers.net

Förvaring av din sommarkläder

Förvaring av din sommarkläder


Sommaren går mot sitt slut, är det dags att packa upp din sommar toppar, shorts och skjortor för ytterligare ett år. Lagra dina kläder noga kommer inte bara att skydda dem från skador, men kommer också sparar du tid när sommaren kommer förbi igen. Packning bort dina kläder för vinterförvaring är också ett bra tillfälle att gå igenom din garderob och sålla bort alla objekt som du vet att du inte kommer att bära igen.

Instruktioner

• Tvätta alla dina sommarkläder och se till att de är ordentligt torra. Sortera igenom kläder och avgöra om det är något du inte vill ha något mer; om så är fallet, donera dem till välgörenhet eller återvinnas.

• Välj en förvaringsbox eller lådor. Helst välja något med tättslutande lock och icke-permeable sidor, som en plastlåda, att förhindra fuktig får i och skada dina kläder. Det måste också vara tillräckligt starka för att stödja vikten av de lagrade kläderna. Vissa Heminredningsbutiker butiker säljer lådor för att stapla ovanpå varandra, som kan hjälpa till att minimera utrymmet dina lagrade kläder tar upp.

• Packa kläderna i rutan noggrant. Vik dem prydligt så att de är redo att bära när du tar dem ut igen nästa år.

• Sätta några fukt hämmare, såsom silikon gel paket, i rutan med dina kläder. Detta kommer att hålla fuktnivåer ner och minska risken för mögel eller mögel växer över vintern. Detta är särskilt viktigt om du lider av allergier, sporer som mögel kan kvitta en allergisk reaktion.

• Inkludera vissa malkulor eller använda en moth spray, särskilt om du lagrar silke eller ull kläder. Kläder nattfjärilar larver livnär sig på kläderna, lämnar dem med små hål, så bör du vidta försiktighetsåtgärder.

• Märka rutan om du har ett stort antal lådor. Detta kommer att hjälpa dig identifiera dina kläder igen när solen kommer tillbaka nästa år.