mynewspapers.net

Förväg Popped Popcorn Fundraiser idéer

Förväg Popped Popcorn Fundraiser idéer


Säljer pre popped popcorn för att hjälpa samla in pengar till din välgörenhet, kan organisation eller skola vara en effektiv fundraising taktik. Det finns flera insamlingar metoder du kan fortsätta för att sälja dina popcorn för att skaffa pengar. Kom ihåg att före popped popcorn har en hållbarhet på ett par dagar innan det blir inaktuella. Beakta denna hållbarhet när du går vidare med dina fundraising ansträngningar.

Stativ/monter

Öppna en monter eller stativ som gör att du (och volontärer) att sälja popcorn i ett köpcentrum, på sportevenemang såsom little league spel eller andra gemensamma aktiviteter. Designa en affisch med text om din kommande insamling för att sätta upp i offentliga utrymmen i din gemenskap. Placera en större affisch på eller nära din monter. Erbjuder en mängd olika pre-popped popcorn smaker, som cheesy popcorn eller choklad beströdda popcorn.

Filmkväll

En kreativ strategi tillgodoser dina fundraising innebär att sätta ihop en filmkväll där du kan sälja förfriskningar och tilltugg, inklusive pre poppade popcorn. Värd för din filmkväll på en lokal restaurang eller klubb eller i en offentlig plats som en school auditorium. Alternativt, du kan vara värd en filmkväll i en lokal park så länge du skaffa tillstånd som krävs för staden där du bor. Hyr eller låna en projektor och skärm, om du inte äger denna utrustning. För en mindre fundraising händelse, värd en filmkväll i ditt hem och be om donationer.

Karneval/Festival

En karneval eller sommar/höst festival är den perfekta platsen att sälja före popped popcorn. Om möjligt, ställa in ett bord på en karneval eller festival som hålls i din kommun. Du kan också organisera en karneval/festival i ditt område genom att be lokala talanger att frivilligt att delta genom att utföra trollkonster eller musik. Värva hjälp i dekorera lokalen där din karneval/festival äger rum. Sälj pre popped popcorn, plus andra förfriskningar som vanligtvis hittas på karnevaler, som sockervadd.