mynewspapers.net

Förtrollade bröllop temanAtt välja en förtrollad bröllopstema förvandlar din speciella dag till en magisk händelse. Oavsett om du väljer en prinsessa fest med häst och vagn eller återskapa din favorit par älskande från en sagobok, kommer att du beundra icke-traditionella bröllopet du har planerat. Låt fantasin flöda när du väljer en förtrollad tema bröllop.

Princess dröm bröllop

Om du ser ditt äktenskap som en union mellan Prince Charming och hans prinsessa, gå alla ut och planera en prinsessa drömbröllop. Har en häst och vagn tar dig till ceremonin och eskortera dig därefter till bröllopsfesten. (Se referens 2) En boll klänning-stil klänning, groomsmen i faux dräkter av pansar och slottsliknande ceremoni platsen kommer att göra ditt förtrollade bröllop en sann dröm.

Förtrollade skogen bröllop

Utbyta bröllopet bland vackra naturen om du drömmer om en förtrollad skog bröllop. Kreativ inredning, kan du göra gästerna känner sig som om älvor, pixies och fjärilar vila i lövverket runt platsen för ceremonin. Spela upp det förtrollade skogen temat med fjärilar på den brudtärna buketter och lekfull fairy dekorationer på bröllopstårta.

Sagobröllop

Omge dig, din make-till-vara och alla dina bröllopsgäster i en saga. Planera en destination bröllop på en nöjespark med din favorit saga tecken. Istället för att spendera din budget på blomsterarrangemang, splurge särskild belysning och en bärbar dansgolv på en all inclusive-bröllopspaket på en magisk plats. När du byter löften, hålla magin levande och bo för din smekmånad.

Storybook bröllop

Gör din favorit storybook kommer till liv genom att åter införa din favorit story ögonblick under din förtrollade bröllop. Ge en nick till Trollkarlen från Oz genom att göra ditt bröllop gången en gul tegel sökväg. Lämna webbplatsen bröllop ceremoni av luftballong Willy Wonka-stil. Genomföra det sagobok temat till receptionen genom att spela musik från filmversion av historien.