mynewspapers.net

Första väghyvel naturvetenskapliga projektFörsta klass studenter börjar bara att lära sig grunderna i vetenskap, så naturvetenskapliga projekt för dessa unga studenter måste förberedas därmed. Många första grad vetenskap projekt är avsedda att vara roliga och praktiska, att få eleverna intresserade av ämnet av vetenskapen.

Modell fossila

För första klass studenter bara införs till grunderna i vetenskap, är att skapa en modell fossil ett perfekt projekt. Detta kan enkelt skapas med hjälp av gamla löv, lim, modellera, vatten och en mjuk sten. Detta ger eleverna en grundläggande uppfattning om vad en fossil är, och hur fossil skapas. Det kommer att få dem intresserade av ämnet och driva dem vidare Läs mer om fossil.

Naken ägg projekt

Detta är ett roligt experiment att införa första klass studenter till, eftersom det visar dem i första hand hur husgeråd kan omvandlas till utbildning ännu fascinerande vetenskapliga experiment. Placera ett ägg i vinäger och har eleverna titta vad händer omedelbart. Nästa dag, de har säkert märkt att äggskal är nu borta, lämnar en genomskinlig foder. Detta är ett bra sätt att diskutera grundläggande vetenskapliga reaktioner av kemikalier med studenter.

Flyta eller sjunka

Flyta eller sjunka vetenskap projektet introducerar första klass studenter till begreppet ett material vikt och bärighet. Har barn hålla ett block av trä och sedan en kapsyl, och be dem som de tror skulle flyta och som skulle sjunka. Sedan sätta in objekt i vatten och få dem iaktta deras inspelningar. Detta experiment kan försökas med ett utbud av husgeråd, inklusive en lera boll eller en skrynkligt bit aluminiumfolie.

Kaka att göra Experiment

Detta första klass science projekt är det perfekta ta hem projektet för barn. Tillsammans med sina föräldrar, tilldela studenter att baka tre olika kakor. I en kaka, inte innehåller olja; i den andra tårtan, innehåller inte ägg. och i den tredje kakan, inte innehåller bakpulver. När kakorna är klar matlagning, fråga barnet vad hon har påpekat. Detta är en nybörjare projekt få eleverna att förstå att olika kemikalier ger olika resultat.