mynewspapers.net

Första hjälpen låda checklista

Första hjälpen låda checklista


Om hemma eller på kontoret, det är alltid bra att ha ett första hjälpen kit till hands för att hjälpa till att läka mindre skärsår, blåmärken och skador. En första hjälpen-kit kommer dock inte om det är lågt på leveranser och forskande för bandage eller förband som använts sedan länge kan slösa värdefull tid. Se till att din första förbandslåda är välfyllda genom att regelbundet utföra en innehållet inspektion. En checklista hjälper dig att göra detta.

Förband

Bandage och dressingar är en viktig del av någon första hjälpen kit, och att du kan behandla ett blödande sår genom att hejda blodflödet. Detta kommer att resultera i att spara värdefull tid som du söker professionell hjälp för allvarligare skador. Dressingar varierar från små finger eller öga förband till större bandage avsedda för större lemmar. Plåster bör också i riklig tillförsel, att ge skydd mot infektion för småsår. Återigen, dessa finns i en mängd storlekar.

Antiseptisk rengöring produkter

Det är viktigt att skydda mot infektion när som lider av ett öppet sår, ao din första förbandslåda bör innehålla ett antal antiseptiska produkter som du kan använda på sådan nedskärning. Vissa Kit har flaskor av väteperoxid eller tjuvar olja att hjälpa dödar alla skadliga bakterier. Du kan också köpa antiseptiska servetter för att ta bort främmande kroppar från nedskärningar och hjälpa ett sår att läka snabbt.

Bränna rättsmedel

Brännskador från skållning vatten, för mycket sol eller en irriterande kemikalier kan orsaka betydande smärta och obehag. Kontrollera att ditt kit innehåller zinkoxid kräm att lugna den brännande och svidande känsla, samt vitamin E olja, som kan tillämpas på området burn för att förhindra ärrbildning.

Hudutslag behandlingar

Kontrollera ditt kit har en tub hydrokortison kräm att hjälpa lindra smärta, obehag och klåda orsakad av ett utslag. Du kan också köpa calamine lotion att behandla en utslagen som antihistamin krämer, vilket minskar svullnad. Om utslag är resultatet av en allergisk reaktion, se till att patienten får professionell hjälp för att undvika eller minimera risken för anafylaktisk chock.

General Supplies

Din första förbandslåda bör ha en leverans av latexhandskar, som alltid måste bära vid behandling av patienter med blödande sår. Du bör även ha en ansiktsmask, vilka hjälper till att förhindra överföring av bakterier och andra patogener i händelse av att du har att ge någon mouth-to-mouth återupplivning. Första hjälpen kit ska också innehålla ett par saxar för trimning bandage till storlek och några säkerhetsnålar att åtgärda förbandet på plats.