mynewspapers.net

Första hjälpen Kit innehållet checklista

Första hjälpen Kit innehållet checklista


En smärre skada orsakar smärta, mindre ångest och ibland irritation. När du måste stoppa blödning eller stickande direkt, inte springa runt huset för att se om du har vad du behöver. Avsluta lidandet snabbt efter en olycka inträffar genom att planera och hålla dina leveranser å. Du eller din patient kommer snart börja läka med några användbara objekt som lagras i din första hjälpen kit.

Sårvård förband

Non-stick, självhäftande bandage är en modern bekvämlighet som du hittar i varje välsorterad kit. Oavsett om du behöver en liten fingertoppar bandagen eller en stor fyrkantig bandage att täcka större sår, kommer att de skydda din skada från skräp och ytterligare trauma och hjälper till att hålla utvärtes medicin på plats. Bandage backas upp med populära seriefigurer eller superhjältar kan bidra till ett leende från dina mindre patienter, och rensa eller vattentät bakgrunder är perfekta för en patient som behöver röra sig snabbt. En rulle av gasväv och medicinsk tape täcker större skrubbsår och sår, men hålla gasväv behandlas med salva att förhindra fastnar i såret. Bandet kan också användas för mindre stukningar, men en lång elastisk bandage för att hålla armen eller fotled fjättrad tills det läker eller en läkare kan bedöma skadan ger bättre stöd. Större första hjälpen kit inkluderar en sele för att stödja vikten av armen.

Rengöring

Irritation eller infektion kunde skicka dig till läkare för avancerad vård om healing inte uppstår snabbt. Desinficera skrubbsår och sår med en sprayflaska väteperoxid, till exempel Bactine, eller tjuvar olja späds med vatten. Tjuvar olja är en blandning av eteriska oljor som effektivt Rengör huden samt andra ytor. Späd med destillerat vatten i en liten sprayflaska. Individuellt förpackade spritkompresser bekvämt torka bort blod och skräp och en del inkludera även ett bedövningsmedel för att lindra smärtan. Använd sterila handskar tillverkade av latex och vinyl för att skydda dig själv och din patient, och hålla en flaska eye tvättlösning till hands för att spola ögat rent av föroreningar.

Skär- och skrubbsår

Hålla triple antibiotika i ditt kit att kämpa mot infektionen. En aktuell antikroppar beredning levereras genom en bas direkt till skadan webbplats vaselin. Alternativ vård produkter erbjuder healing med ett något annorlunda perspektiv. Använda tea tree gel sparsamt omedelbart efter skadan för att främja läkning och balansera mikrober på platsen. Salvor med goldenseal, vallört eller myrra, desinfektera och lugnar irriterad hud. Dessa kan orsaka en första brännande känsla.

Brännskador

Även en liten bränna kan vara smärtsamt och störande. Zinkoxid kräm stoppar brännande, stickande och klåda orsakad av hudirritationer. Använda silver salve att desinficera och lugnar brännskador och skrapsår. Vitamin E olja används till bränna kan förhindra ärrbildning, och många människor hitta lättnad genom att tillämpa gelé från en aloe växt.

Hudutslag

Identifiera ett utslag och behandla det effektivt kan vara tråkiga och ibland tar det lite tålamod. Hydrokortison kräm lindrar klåda från mindre utslag. Det är en steroid behandling som ökar hudens naturliga immunitet. Ett naturligt alternativ med Calendula cream kan lugna huden och Homeopatiska medel som finns på din hälsokostaffär för allt från poison ivy att bikupor. Använd en mild rengöringsmedel för att förbättra hudens balans av mikrober. Detta kommer att påskynda läkning samt. Calamine lotion lindrar irritation från flera olika utomhus utslag och krämer och geler med antihistaminer minskar rodnad och svullnad.