mynewspapers.net

Första hjälpen Kit checklista

Första hjälpen Kit checklista


En välfylld förbandslåda kan spela en viktig roll i ordentligt reagera på nödsituationer. Första hjälpen kit bör hållas i en tillgänglig plats i ditt hem såväl som i alla familjens fordon. Medan förmonterade första hjälpen kit finns att köpa, kan du också sätta ihop din egen kit. Granska din första hjälpen kit var tredje månad att förnya saknade leveranser och avyttra utgångna läkemedel.

Rengöring och desinficering

Din första hjälpen kit skall innehålla tvål eller hand rengörare för rengöring händer eller sår och antiseptisk lösning eller våtservetter för att desinficera sår. Bomullstussar och bomull spets kompresser är användbara rengöring verktyg. Du behöver också antibiotisk salva, till exempel polysporin eller bacitracin, gälla för nedskärningar för att minska risken för infektion. Sterila ögondusch, såsom kontakt lösning eller saltlösning, är användbart för att spola ut ögonen.

Plåster och tejp

Din första hjälpen kit måste innehålla många sorter av bandage och band att rymma ett brett spektrum av skador. Köpa plåster i olika storlekar samt flera storlekar av Flor Madrassera, roller gasväv och triangulärt bandage. Inkludera tejp och elastisk wrap för att säkra bandage eller gemensamma stöd. Silvertejp är också användbart.

Läkemedel

Smärtstillande, såsom acetylsalicylsyra, Paracetamol och ibuprofen, är ett måste i alla första hjälpen kit. Köp anti diarré medicinering, laxermedel och antacida med mag-problem. Hydrokortison kräm är till hjälp vid behandling av klåda medan calamine lotion kan användas för att bekämpa kontakt med gift ek eller murgröna. Även lager aloe vera gel, aktivt kol eller andra rättsmedel används för gift intag ska förberedas för en oavsiktlig gift exponering. Ta inte någon av dessa åtgärder om du inte uppmanas att göra det av ett centrum för gift.

Verktyg

Lagra en första hjälpen-handbok med ditt kit för att få information om behandling av olika olyckor. Vass sax, ett par pincett och säkerhetsnålar i olika storlekar är också viktiga. Inkludera latex eller icke-latex handskar vid en risk för kontaminering. Turkiet baster eller glödlampa spruta används för att spola ut sår medan instant kallt förpackningar kan användas när isen är nödvändig. Inkludera en termometer och en Save-A-Tooth lagringsenhet att fånga några borttappade eller trasiga tänder. Om din uppsättning innehåller några flytande mediciner, även en medicin kopp, sked eller spruta för att mäta och dosera läkemedel.