mynewspapers.net

Första hjälpen barnaktiviteter

Första hjälpen barnaktiviteter


Med alla de missöden som barnen ta sig in i, är det viktigt att börja lära dem grundläggande första färdigheter i tidig ålder. Barn bör åtminstone kunna hitta första hjälpen kit i deras hem och identifiera bandage i nödfall. Förstärka lektioner om första hjälpen med engagerande och kreativa klassrumsaktiviteter.

Hemgjord förbandslåda

Ge eleverna plast röd matlådor med etiketterna bort. Skriva ut första hjälpen tecken på självhäftande etikett-papper och har studenterna tillämpa en första hjälpen-dekal på varje sida av rutan lunch. Tillhandahålla korgar med bandage och andra objekt som ska gå in i en förbandslåda framför barnen. Prata med barnen om vad som bör gå in i deras kit, och har alla lagt bandage, spritkompresser, gasväv, elastiska bandage och antibiotisk salva.

Första hjälpen Bingo

Att skapa fem av fem bingokort med en "utrymme" i mitten. Fyll resten av styrelsen med svar på första hjälpen-relaterade frågor som, "köra kallt vatten över en brännskada", och "Desinficera såret." För yngre barn fungerar en bingo styrelsen för första hjälpen-relaterade bilder också. Ring ut frågor om första hjälpen som barnen har fått lära om. De måste omfatta fyrkanter som de tror är svar på frågor. Den första personen att få fem rutor omfattas i rad ska ringa ut, "Första hjälpen!". Studenter kan bara vinna om de besvarade frågorna korrekt.

Första hjälpen tipspromenad

Placera objekt som bör gå in i en förbandslåda över hela rummet. Par elever upp och få dem söka efter objekt. Det första laget tillbaka med 10 träffar vinner. För att göra spelet mer utmanande för äldre studenter, har andra klasser deltar så att eleverna kan söka efter objekt i mer än ett klassrum.

Bandage Relay

Dela in klassen i två lag. En person från varje lag måste vara ett offer. Har offren låg på golvet i ena änden av rummet, med sina lagkamrater uppradade på andra sidan av rummet. Använda tvättbara markör för att markera flera Xs på armar, ben och ansikte av offren att representera öppna sår som måste desinficeras och bandage. När du säger "gå," den första studenten i linje från varje lag måste ras att deras offer, öppna den första hjälp kit, pinnen ett X med alkohol pads och tillämpa lämplig storlek bandaget. De måste race tillbaka och tagga nästa person i raden som gör samma sak. Det första laget att förbinda alla sina offer sår och föra dem tillbaka till startlinjen wins.