mynewspapers.net

Första födelsedagen idéer för en flicka

Första födelsedagen idéer för en flicka


Det är en viktig händelse när din baby flicka blir en. Om du har en födelsedagsfest för henne, finns det flera saker att tänka på. Se till att ställa in partiet så att små ska tas med i festligheterna.

Dekorationer

Du kan välja flera färgscheman för dekorationer. Rosa är alltid söt för en flicka, men du kan också välja primära färger såsom röda och gula. Du kan köpa eller göra personliga dekorationer för din baby girl's första födelsedag. Hänga en stor banderoll på platsen för festen. Du kan göra en eller köpa en på mest party butiker eller webbsajter. Se till att den har en stor "1" på bannern som hennes namn. Sätt flera heliumballonger och serpentiner runt för att matcha färgschemat för partiet. Du kan använda en signatur uppstoppade djur för mittpunkten och ber gästerna att skriva deras födelsedag önskemål till din lilla tjej på djur. Hänga upp eller Visa inramade bilder av ditt barn från födseln till aktuell dag att lägga en personlig touch till festligheterna.

Aktiviteter

Om du har små barn på festen, ta med aktiviteter som de kan delta i. Ha historia. Välja en favorit bok din lilla flicka har och läsa för de små gästerna. Dela ut klistermärken eller godis när du är klar läsning. Du kan också be barnen att sitta i en cirkel och rulla en boll till varandra. Om din fest utanför, ge rider vagn till de små barnen. Ställ in block eller Legos och låt dem få lite speltid. Du kan också ställa upp ett finger målning bord och tillåta barnen att skapa en bild att ta hem. Göra en kort video (ca 10 minuter) och inkluderar en bild montage av din flicka under hela första året. Detta är något vuxna också kommer att njuta av. Försök att innehålla bilder av din familj och vänner med barnet.

Kul livsmedel

Du kommer att ha enkel mat för barnen att äta. Överväga att göra jordnötssmör och gelé smörgåsar skurna i form av en en. Vissa barn kan ha en jordnötsallergi, så måste du ha ett omväxlande utbud av sandwich såsom ost eller gelé bara. Animal crackers och goldfish är andra livsmedel som små barn kommer att njuta. Muffins kan vara lättare att tjäna på en första födelsedagsfest. Du kan ha rosa cupcakes med stora antalet en plast bilder (dekoration för cupcake).